18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – West Ham Live Stream

Last Updated on

Burnley møder West Ham i runde 13 af Premier League lørdag d. 25/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Turf Moor.

Hvor kan man se Burnley – West Ham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Burnley lige nu på en 20. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Arsenal med resultatet 1-3 i sidste kamp , hvorimod West Ham lige nu ligger på en 9. plads efter deres nederlag mod Nottingham F. på 3-2 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – West Ham live stream på ViaPlay

Burnley – West Ham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at West Ham er favoritter i dette kommende opgør. Burnley er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.61, så der er 27.70% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. West Hams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.98, hvilket betyder, at der er 50.51% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.64, eller 27.47%.

Burnley mod West Ham – Statistikker og Analyse

Burnley tabte deres seneste kamp. Arsenal var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Mod Arsenal, havde Burnley 36% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig. I deres seneste kamp kom West Ham fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod David Moyes’s hold overfor Nottingham F.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. Da de mødte Nottingham F., havde West Ham 54% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde West Ham i alt 15 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Burnley vs West Ham Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , mens de har scoret i 6 af dem . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Burnley nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Turf Moor. Imens har West Ham samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Burnley vs West Ham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Burnley vundet 4 kampe , mens West Ham har formået at vinde 3 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål , hvor Burnley i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens West Ham i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 17/04/2022, 14:15 på London Stadium.

Burnley – West Ham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Burnley har spillet, er der blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit , hvorimod West Ham har et gennemsnit på 3.7 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Vincent Kompany’s hold formået at score et gennemsnit på 0.80 mål og indkasseret 2.40 i hver af deres tidligere kampe , og David Moyes’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Burnley – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Burnley’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 80% af West Ham’s kampe. Den sidste gang Burnley missede en chance for at score i en kamp var d. 4/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace. West Hams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 29/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – West Ham live stream?


Kampen Burnley mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Burnley og West Ham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er West Ham favoritter med odds 1.98 for at vinde.

Hvordan er Burnley’s form i Premier League op til kampen?


Burnley har 1 sejr, 8 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.