18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – West Ham Live Stream

Last Updated on

Runde 13 i Premier League byder på Burnley mod West Ham, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 25/11/2023 kl. 16:00 på Burnleys hjemmebane: Turf Moor.

Hvor kan man se Burnley – West Ham Live Stream?

Efter et nederlag til Arsenal på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Burnley lige nu på 20. pladsen i Premier League . West Ham formåede at få skovlen under Nottingham F., da de besejrede dem med 3-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – West Ham live stream på ViaPlay

Burnley – West Ham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Burnley en 27.70% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.61, mens West Ham har en 50.51% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.98. Dette betyder at West Ham er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.64 med en sandsynlighed på 27.47%.

Burnley mod West Ham – Statistikker og Analyse

Burnley tabte deres seneste kamp. Arsenal var modstanderne for Vincent Kompany’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3. I deres kamp mod Arsenal, havde Burnley den følgende boldbesiddelse: 36%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Burnley de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt West Ham deres seneste kamp. I den kamp, mødte David Moyes’s hold Nottingham F.. Det endelige resultat for den kamp var 3-2. I deres kamp mod Nottingham F. havde West Ham følgende boldbesiddelse : 54%. Hvis vi ser på skud på mål, havde West Ham i alt 15 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Burnley vs West Ham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Burnley vundet i bare én , mens de har scoret i 6 af dem . West Ham har fejret 4 sejre , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Turf Moor. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Burnley vs West Ham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.3 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Burnley i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens West Ham i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 17/04/2022, 14:15 på London Stadium.

Burnley – West Ham Odds på Over/Under

Burnley har i gennemsnit scoret 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.7 mål i West Ham’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Vincent Kompany’s hold formået at score et gennemsnit på 0.80 mål og indkasseret 2.40 i hver af deres tidligere kampe , og David Moyes’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Burnley – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Burnley har haft 60% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 80%. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace d. 4/11/2023. Den seneste gang West Ham missede chancen for at score i en kamp var d. 29/10/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – West Ham live stream?


Kampen Burnley mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Burnley og West Ham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er West Ham favoritter med odds 1.98 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 8 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.