18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Brighton Live Stream

Last Updated on

Runde 14 i Premier League byder på Chelsea mod Brighton, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 3/12/2023 kl. 15:00 på Chelseas hjemmebane: Stamford Bridge.

Hvor kan man se Chelsea – Brighton Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Newcastle på 1-4 i sidste runde, ligger Chelsea lige nu nr. 10 i Premier League . Brighton formåede at få skovlen under Nottingham F., da de besejrede dem med 3-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 8. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – Brighton live stream på ViaPlay

Chelsea – Brighton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller os, at Chelsea har 59.17% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brightons chance for at vinde 22.52%, med et gennemsnitligt odds på 4.44. Dette viser at Chelsea ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.19, er der 23.87% chance for at kampen ender uafgjort.

Chelsea mod Brighton – Statistikker og Analyse

Chelsea tabte deres seneste kamp. Mauricio Pochettino’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Kampen endte med et resultat på 1-4. Mod Newcastle, havde Chelsea 47% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Chelsea i seneste kamp 7 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Mauricio Pochettino’ hold 14 skud imod sig. Imens vandt Brighton deres sidste kamp. Nottingham F. var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 3-2. Mod Nottingham F., havde Brighton en boldbesiddelse på 53%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brighton i alt 10 skud, mens de tillod 19 skud imod sig.

Chelsea vs Brighton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Chelsea vundet i 3 , og har scoret i 6 kampe . Brighton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge vundet 2 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Chelsea vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Chelsea og Brighton , har Chelsea formået at vinde 4 gange , hvorimod Brighton har opnået to sejre , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål . Chelsea har i gennemsnit scoret 1.5 mål pr. kamp , og Brighton har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Chelsea. Kampen blev spillet onsdag d. 27/09/2023, 19:45 på Stamford Bridge.

Chelsea – Brighton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Chelseas Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Mauricio Pochettino’s hold et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og Roberto De Zerbis trup har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp.

Chelsea – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Chelsea’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Brighton har haft det i alle denne sæsons opgør. Chelseas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford på 0-2 d. 28/10/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.54, kan vi se at der er 64.94% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.34, kan vi se at der er 42.74% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Brighton live stream?


Kampen Chelsea mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Chelsea og Brighton?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.69.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.