18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

Chelsea og Crystal Palace mødes onsdag d. 27/12/2023, i runde 19 af Englands Premier League, med kampstart kl. 20:30 på Stamford Bridge .

Hvor kan man se Chelsea – Crystal Palace Live Stream?

Deres seneste kamp mod Wolverhampton endte i skuffelse, da Chelsea tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 10. pladsen i Premier League , mens Crystal Palace rangerer som nr. 15 efter at have spillet uafgjort mod Brighton 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 27/12/2023
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Chelsea – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Chelsea – Crystal Palace Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Chelsea givet 59.52% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.68. Crystal Palace har derimod 20.20% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.95. Disse odds gør Chelsea til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.84% med et odds på 3.87.

Chelsea mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Chelsea tabte holdets seneste kamp. Wolverhampton var modstanderne for Mauricio Pochettino’s hold. Kampen endte med et resultat på 1-2. Mod Wolverhampton, havde Chelsea 69% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Chelsea i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Mauricio Pochettino’ hold 14 skud imod sig. Imens spillede Crystal Palace uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Roy Hodgson’s hold Brighton. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. Statistikker mod Brighton viser at Crystal Palace havde 35% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 18 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Chelsea vs Crystal Palace Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Chelsea vundet i 3 , mens de har scoret i 8 af dem . Crystal Palace har en statistik på én sejr i deres navn , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge vundet 8 point. Imens har Crystal Palace samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Chelsea vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Chelsea og Crystal Palace , har Chelsea formået at vinde alle gange , hvor Crystal Palace endnu ikke har vundet . I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Chelsea i gennemsnit har scoret 2.4 mål pr. kamp , og Crystal Palace har snittet 0.5 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Chelsea. Kampen blev spillet søndag d. 15/01/2023, 15:00 på Stamford Bridge.

Chelsea – Crystal Palace Odds på Over/Under

I Chelsea’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Crystal Palace har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Mauricio Pochettino’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp , og Roy Hodgsons trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.90 indkasserede mål pr. kamp.

Chelsea – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

70% af både Chelseas og Crystal Palaces sidste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023 var den seneste kamp, som Chelsea endte uden at score et mål. Crystal Palaces seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 6/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.81 fortæller, at der er en sandsynlighed på 55.25% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på onsdag. Det gennemsnitlige odds på 1.91 siger at der er en sandsynlighed på 52.36% for at begge hold formår at score onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Crystal Palace live stream?


Kampen Chelsea mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Chelsea og Crystal Palace?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.68.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.