18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Luton Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 3 af Premier League skal vi se Chelsea byde Luton velkommen på deres hjemmebane, Stamford Bridge, fredag d. 25/08/2023, kl. 21:00.

Hvor kan man se Chelsea – Luton Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til West Ham på 1-3 i sidste runde, ligger Chelsea lige nu nr. 15 i Premier League. På den anden side, Luton tabte mod Brighton med 1-4, så de ligger lige nu på 17. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Luton direkte via live stream.

Chelsea – Luton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.23 fortæller os, at Chelsea har 81.30% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Lutons chance for at vinde 8.56%, med et gennemsnitligt odds på 11.68. Dette viser at Chelsea ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 6.35, er der 15.75% chance for at kampen ender uafgjort.

Chelsea mod Luton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Chelsea et nederlag og fik ingen point.Mauricio Pochettino’s hold spillede mod West Ham.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3.Mod West Ham, havde Chelsea en boldbesiddelse på 77%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Chelsea de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.Imens fik Luton nul point da de tabte deres seneste kamp.Brighton var deres seneste modstander.Efter 90 minutter, var resultatet 1-4.Mod Brighton, havde Luton en boldbesiddelse på 28%.I deres seneste kamp, blev 9 skud sendt afsted i angrebet, mens 27 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Chelsea vs Luton Form

Efter 2 kampe i Premier League, har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , mens de har scoret i to af dem . På samme tid har Luton vundet 0 gange , mens de har scoret i én af dem.I deres seneste fem spillede kampe på Stamford Bridge, har værterne Chelsea nu vundet i alt ét point.Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-2 til Chelsea.Kampen blev spillet onsdag d. 2/03/2022, 21:15 på Kenilworth Road.

Chelsea – Luton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 2 Premier League kampe, som Chelsea har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 5.0 mål i Luton’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Mauricio Pochettino’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp , og Rob Edwardss trup har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 4.00 indkasserede mål pr. kamp.

Chelsea – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i alle af kampe spillet af Chelsea og Luton.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.00, kan vi se at der er 50.00% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.74, kan vi se at der er 57.47% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Luton live stream?

Kampen Chelsea mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Chelsea og Luton?

Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.23.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?

Chelsea seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Luton’s form i Premier League op til kampen?

Luton har 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.