Chelsea – Newcastle Live Stream

Chelsea og Newcastle mødes søndag d. 28/05/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Stamford Bridge.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Chelsea – Newcastle Live Stream?

Chelsea tabte deres seneste kamp med 0-1 mod Manchester City, og de ligger nu nr. 12i ligaen, mens Newcastle rangerer som nr. 3 efter at have spillet uafgjort mod Leicester 0-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Newcastle se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Chelsea – Newcastle live stream på ViaPlay

Chelsea vs Newcastle Statistikker og Analyse

Chelsea tabte holdets seneste kamp.Frank Lampard’s hold stod overfor Manchester City i den kamp.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1.Statistikker mod Manchester City viser at Chelsea havde 35% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Chelsea i alt 12 skud, mens de tillod 15 skud imod sig.Imens spillede Newcastle uafgjort i deres seneste kamp.Eddie Howe’s hold var oppe mod Leicester.Kampen endte med en stilling på 0-0.Da de mødte Leicester, havde Newcastle 77% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Newcastle de følgende statistikker: 23 skud i angreb og 1 skud tilladt mod eget mål.

Chelsea vs Newcastle Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League, har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , mens de har scoret i 5 af dem . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , og har scoret i 7 kampe.I deres seneste fem kampe på Stamford Bridge, har Chelsea nu vundet i alt 2 point.Deres modstander, Newcastle, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Chelsea vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Chelsea vundet 7 kampe , hvor Newcastle har vundet 3 kampe . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp . Chelsea har snittet 1.3 mål i hver kamp , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Newcastle med 0-1.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 19:30 på St James’ Park.

Chelsea – Newcastle Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Chelseas Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.9 mål i Newcastle’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Frank Lampard’s hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe , og Eddie Howes trup har et gennemsnit på 2.60 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Chelsea – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Chelsea, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens det samme er gældende for 70% af Newcastle’s kampe. Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 21/05/2023. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Leicester d. 22/05/2023 var den seneste kamp, som Newcastle endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.28, er der en sandsynlighed på 43.86% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Newcastle live stream?
Se kampen på ViaPlay

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?
Chelsea seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?
Newcastle har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Chelsea – Newcastle Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening