18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Tottenham Live Stream

Last Updated on

, ,

Chelsea og Tottenham mødes torsdag d. 2/05/2024 kl. 19:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Stamford Bridge.

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Chelsea lige nu på en 9. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Aston Villa 2-2 i seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Tottenham indkasserede et nederlag mod Arsenal på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 5. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 2/05/2024
  • Kick off: kl. 19:30
  • TV Kanal: Se Chelsea – Tottenham live stream på ViaPlay

Chelsea – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Chelsea en 46.08% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.17, mens Tottenham har en 34.36% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.91. Dette betyder at Chelsea er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.96 med en sandsynlighed på 25.25%.

Chelsea mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Chelsea 1 point fra en uafgjort. Mauricio Pochettino’s hold stod overfor Aston Villa i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Mod Aston Villa, havde Chelsea 72% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Chelsea de følgende statistikker: 21 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Tottenham deres seneste kamp. Ange Postecoglou’s hold var oppe mod Arsenal. Efter 90 minutter, var resultatet 2-3. I deres kamp mod Arsenal havde Tottenham følgende boldbesiddelse : 61%. I Tottenham’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Ange Postecoglou hold tillod 9 skud imod sig.

Chelsea vs Tottenham Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Chelsea formået at sikre 4 sejre , med scoring i 9 kampe . På samme tid har Tottenham vundet 5 gange , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge vundet 10 point. Imens har Tottenham samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Chelsea vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Chelsea og Tottenham , har værterne været sejrsrige 7 gange , hvor Tottenham har vundet én kamp . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.4 mål pr. kamp , hvor Chelsea i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , og Tottenham har snittet 0.6 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 4-1 til Chelsea. Kampen blev spillet mandag d. 6/11/2023, 21:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea – Tottenham Odds på Over/Under

I Chelsea’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.5 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.5 mål i Tottenham’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Mauricio Pochettino’s hold et gennemsnit på 2.50 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Ange Postecoglous hold har scoret 1.80 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Chelsea – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Chelsea har haft 80% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 70%. Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 23/04/2024. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 13/04/2024 var den seneste kamp, som Tottenham endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.29 fortæller, at der er en sandsynlighed på 77.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på torsdag. Det gennemsnitlige odds på 3.33 siger at der er en sandsynlighed på 30.03% for at begge hold formår at score torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham live stream?


Kampen Chelsea mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Chelsea og Tottenham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 2.17 for at vinde.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 4 sejre, 1 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.