18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Brentford Live Stream

Last Updated on

Runde 20 i Premier League byder på Crystal Palace mod Brentford, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 30/12/2023 kl. 16:00 på Crystal Palaces hjemmebane: Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Brentford Live Stream?

Forud for kampen, ligger Crystal Palace lige nu på en 15. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Brighton 1-1 i seneste kamp . Brentford tabte deres seneste kamp mod Aston Villa med 1-2, og de ligger lige nu nr. 14 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 30/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Brentford live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Brentford Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.33 fortæller os, at Crystal Palace har 42.92% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brentfords chance for at vinde 31.75%, med et gennemsnitligt odds på 3.15. Dette viser at Crystal Palace ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.22, er der 31.06% chance for at kampen ender uafgjort.

Crystal Palace mod Brentford – Statistikker og Analyse

Crystal Palace spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Roy Hodgson’s hold mødte Brighton. Kampen endte med et resultat på 1-1. Da de mødte Brighton, havde Crystal Palace 35% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Crystal Palace de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 18 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Brentford deres sidste kamp. Thomas Frank’s hold var oppe mod Aston Villa. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Mod Aston Villa, havde Brentford en boldbesiddelse på 32%. I Brentford’s seneste kamp, skød de på mål 4 gange, mens Thomas Frank hold tillod 14 skud imod sig.

Crystal Palace vs Brentford Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Crystal Palace vundet i bare én , mens de har scoret i 8 af dem . Brentford har 4 sejre , med scoring i 7 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park, har værterne Crystal Palace nu vundet i alt ét point. Imens har Brentford samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Crystal Palace vs Brentford Indbyrdes opgør

Crystal Palace og Brentford har i alt spillet 5 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne har ingen af holdene formået at sikre en sejr , mens Brentford endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 1.2 mål i gennemsnit i deres seneste 5 indbyrdes kampe , hvor Crystal Palace i gennemsnit har scoret 0.6 mål pr. kamp , og Brentford har snittet 0.6 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 26/08/2023, 15:00 på Gtech Community Stadium.

Crystal Palace – Brentford Odds på Over/Under

I Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Brentford’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Roy Hodgson’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe . Roy Hodgson’s hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe . Brentford’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den seneste gang Crystal Palace ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 6/12/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U. d. 9/12/2023 var den seneste kamp, som Brentford endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.88 fortæller, at der er en sandsynlighed på 53.19% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.83 siger at der er en sandsynlighed på 54.64% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Brentford live stream?


Kampen Crystal Palace mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Crystal Palace og Brentford har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Crystal Palace favoritter med odds 2.33 for at vinde.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.