18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Everton Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace møder Everton i runde 12 af Premier League lørdag d. 11/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Everton Live Stream?

Efter en sejr over Burnley på 2-0, ligger Crystal Palace lige nu på en 11. plads i Premier League tabellen , mens Everton rangerer som nr. 16 efter at have spillet uafgjort mod Brighton 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 11/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Everton live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Everton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Crystal Palace givet 41.15% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.43. Everton har derimod 33.22% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.01. Disse odds gør Crystal Palace til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 31.35% med et odds på 3.19.

Crystal Palace mod Everton – Statistikker og Analyse

Crystal Palace vandt deres seneste opgør. Burnley var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 2-0. Da de mødte Burnley, havde Crystal Palace 33% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Crystal Palace i alt 4 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens spillede Everton uafgjort i deres seneste kamp. Sean Dyche’s hold var oppe mod Brighton. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Brighton havde Everton følgende boldbesiddelse : 20%. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

Crystal Palace vs Everton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 3 sejre , mens de har scoret i 6 af dem . På samme tid har Everton vundet 3 gange , med scoring i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Crystal Palace nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Crystal Palace vs Everton Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Crystal Palace og Everton , har Crystal Palace formået at vinde én gang , mens Everton har en historik der tæller 5 sejre , med 4 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål . Crystal Palace har i gennemsnit scoret 0.8 mål pr. kamp , og Everton har snittet 1.5 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 22/04/2023, 15:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Everton Odds på Over/Under

I Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.2 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Everton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Roy Hodgson’s trup scoret 0.90 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp , og Sean Dyches trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Crystal Palace – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af 10 kampe, som Crystal Palace og Everton har spillet indtil nu. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 21/10/2023 var den seneste kamp, som Crystal Palace endte uden at score et mål. Evertons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 21/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.88 er der 53.19% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.84, er der 54.35% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Everton live stream?


Kampen Crystal Palace mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Everton?


Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.43.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.