18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Liverpool Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace og Liverpool mødes lørdag d. 9/12/2023, i runde 16 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Selhurst Park .

Hvor kan man se Crystal Palace – Liverpool Live Stream?

Deres seneste kamp mod Bournemouth endte i skuffelse, da Crystal Palace tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 14. pladsen i Premier League . Liverpool formåede at få skovlen under Sheffield U., da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 9/12/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Liverpool live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Liverpool Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Crystal Palace er blevet givet et gennemsnitligt odds på 5.57, så der er 17.95% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Liverpools gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.55, hvilket betyder, at der er 64.52% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.39, eller 22.78%.

Crystal Palace mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Crystal Palace tabte deres seneste kamp. Bournemouth var modstanderne for Roy Hodgson’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Statistikker mod Bournemouth viser at Crystal Palace havde 59% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Crystal Palace de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Liverpool deres seneste kamp. Jürgen Klopp’s hold var oppe mod Sheffield U.. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. I deres kamp mod Sheffield U. havde Liverpool følgende boldbesiddelse : 76%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Crystal Palace vs Liverpool Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Crystal Palace formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 6 af dem . Liverpool har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Crystal Palace vundet 2 point i deres seneste fem kampe på Selhurst Park. Imens har Liverpool samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Crystal Palace vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Crystal Palace ikke formået at skrabe en sejr til sig , mens Liverpool har en historik der tæller 8 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål , hvor Crystal Palace i gennemsnit har scoret 0.6 mål pr. kamp , og Liverpool har snittet 2.8 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 25/02/2023, 20:45 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Crystal Palace har spillet, er der blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Liverpool’s opgør. Ser man på disse opgør, har Roy Hodgson’s trup scoret 0.80 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , hvorimod Jürgen Klopps hold har scoret 2.20 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Crystal Palace – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe , og for Liverpool er det samme gældende for 60% af deres kampe. Crystal Palaces seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 6/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 59.52%.Et gennemsnitligt odds på 2.10 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 47.62%.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Liverpool live stream?


Kampen Crystal Palace mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Crystal Palace og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.55 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte.