18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Nottingham Forest Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Crystal Palace og Nottingham Forest mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Selhurst Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Crystal Palace – Nottingham Forest Live Stream?

Crystal Palace går ind til dette opgør med en 11. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod Fulham, hvorimod Nottingham Forest lige nu ligger på en 16. plads efter deres nederlag mod Arsenal på 1-0 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Nottingham Forest se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Nottingham Forest live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Nottingham Forest Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Crystal Palace givet 59.17% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.69.
Nottingham Forest har derimod 21.65% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.62.
Disse odds gør Crystal Palace til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 24.45% med et odds på 4.09.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Statistikker og Analyse

Crystal Palace’s seneste kamp så dem spille uafgjort.Fulham var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2.Mod Fulham, havde Crystal Palace 51% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Crystal Palace i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.Imens vandt Nottingham Forest deres sidste kamp.Arsenal var deres seneste modstander.Kampen endte med en stilling på 1-0.I deres kamp mod Arsenal havde Nottingham Forest følgende boldbesiddelse : 18%.I Nottingham Forest’s seneste kamp, skød de på mål 6 gange, mens Steve Cooper hold tillod 11 skud imod sig.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Form

I deres seneste 10 Premier League opgør, har værterne 5 sejre , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , og har scoret i 8 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Crystal Palace nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park.I mellemtiden har Nottingham Forest vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Crystal Palace en historik på én sejr , mens Nottingham Forest har en historik der tæller 6 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 0.6 mål pr. kamp er gået til Crystal Palace , og Nottingham Forest har scoret 1.8 pr. kamp.I den seneste kamp tog Nottingham Forest hjem med en sejr på 0-1.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 17:00 på City Ground, Nottingham.

Crystal Palace – Nottingham Forest Odds på Over/Under

I Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål pr. kamp. På den anden side, har Nottingham Forest’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Roy Hodgson’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp , og Steve Cooper’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe.

Crystal Palace – Nottingham Forest Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Crystal Palace’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Nottingham Forest har set det samme ske i 70% af deres kampe.Crystal Palaces seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 6/05/2023.Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 16/04/2023 var den seneste kamp, som Nottingham Forest endte uden at score et mål.Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der en sandsynlighed på 61.35% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.16, er der en sandsynlighed på 46.30% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Nottingham Forest live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Nottingham Forest?
Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.69.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?
Crystal Palace har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham Forest i Premier League?
Nottingham Forest seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Crystal Palace – Nottingham Forest Live Stream