18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Runde 22 i Premier League byder på Crystal Palace mod Sheffield U., som mødes på tirsdag. Kampen spilles d. 30/01/2024 kl. 21:00 på Crystal Palaces hjemmebane: Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Sheffield U. Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Arsenal på 0-5 i sidste runde, ligger Crystal Palace lige nu nr. 15 i Premier League , mens Sheffield U. rangerer som nr. 20 efter at have spillet uafgjort mod West Ham 2-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 30/01/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Sheffield U. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Crystal Palace en 60.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.64, mens Sheffield U. har en 17.95% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.57. Dette betyder at Crystal Palace er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.75 med en sandsynlighed på 26.67%.

Crystal Palace mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Crystal Palace tabte deres seneste kamp. Arsenal var modstanderne for Roy Hodgson’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-5. Statistikker mod Arsenal viser at Crystal Palace havde 39% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Crystal Palace 12 skud i angreb og 21 skud tilladt imod sig. Imens spillede Sheffield U. uafgjort i deres seneste kamp. West Ham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Mod West Ham, havde Sheffield U. en boldbesiddelse på 58%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Sheffield U. i alt 21 skud, mens de tillod 16 skud imod sig.

Crystal Palace vs Sheffield U. Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret én sejr , og har scoret i 8 kampe . Sheffield U. har én sejr , mens de har scoret i 6 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Crystal Palace nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Crystal Palace vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Crystal Palace opnået 5 sejre , hvorimod Sheffield U. har opnået 4 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp , hvor Crystal Palace i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Crystal Palace kampen med 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 12/08/2023, 15:00 på Bramall Lane.

Crystal Palace – Sheffield U. Odds på Over/Under

Crystal Palace har i gennemsnit scoret 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Sheffield U. har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Roy Hodgson’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp , mens Chris Wilder’s trup har formået at notere 0.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.10 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe , og for Sheffield U. er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Den sidste gang Crystal Palace missede en chance for at score i en kamp var d. 20/01/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 30/12/2023 var den seneste kamp, som Sheffield U. endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 2.00 er der en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.73, er der en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Sheffield U. live stream?


Kampen Crystal Palace mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Crystal Palace og Sheffield U. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Crystal Palace favoritter med odds 1.64 for at vinde.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.