18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace og Wolverhampton mødes søndag d. 3/09/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Wolverhampton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Crystal Palace lige nu på en 11. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Brentford 1-1 i seneste kamp . Wolverhampton formåede at få skovlen under Everton, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 15. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Wolverhampton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Crystal Palace en 51.55% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.94, mens Wolverhampton har en 24.33% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.11. Dette betyder at Crystal Palace er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.40 med en sandsynlighed på 29.41%.

Crystal Palace mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Crystal Palace spillede uafgjort i deres seneste kamp. Brentford var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod Brentford viser at Crystal Palace havde 40% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Crystal Palace i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig. Imens sikrede Wolverhampton sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Everton var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 1-0. Da de mødte Everton, havde Wolverhampton 55% af boldbesiddelsen. I Wolverhampton’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Gary O’Neil hold tillod 15 skud imod sig.

Crystal Palace vs Wolverhampton Form

Efter deres første 3 kampe , har Crystal Palace vundet i bare én , med mål scoret i to kampe . Wolverhampton har fejret én sejr , mens de har scoret i to af dem. I deres seneste fem kampe på Selhurst Park, har Crystal Palace ikke vundet nogen point. I mellemtiden har Wolverhampton vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Crystal Palace vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Crystal Palace opnået 5 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.9 mål . Crystal Palace har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Wolverhampton i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Crystal Palace kampen med 0-2. Kampen blev spillet tirsdag d. 25/04/2023, 20:30 på Molineux Stadium.

Crystal Palace – Wolverhampton Odds på Over/Under

Crystal Palace har i gennemsnit scoret 1.3 mål i hver af deres seneste 3 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.3 mål i Wolverhampton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Roy Hodgson’s trup scoret 0.67 mål og indkasseret 0.67 pr. kamp , hvorimod Gary O’Neils hold har scoret 0.67 mål og indkasseret 1.67 pr. kamp.

Crystal Palace – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i en tredjedel af kampe spillet af Crystal Palace og Wolverhampton. Den seneste gang Crystal Palace ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 21/08/2023. Wolverhamptons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 14/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.96 er der 51.02% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.77, er der 56.50% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Wolverhampton live stream?


Kampen Crystal Palace mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Wolverhampton?


Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.94.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 3 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?


Wolverhampton har 1 sejr, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.