18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Serbien live stream

Last Updated on

,

Runde 3 i EM byder på Danmark mod Serbien, som mødes på tirsdag. Kampen spilles d. 25/06/2024 kl. 21:00 på Danmarks hjemmebane: Allianz Arena.

▶︎

Danmark – Serbien

Live

Se Danmark – Serbien online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Danmark – Serbien Live Stream?

Forud for kampen, ligger Danmark lige nu på en 2. plads i EM tabellen efter en uafgjort mod Slovenien 1-1 i seneste kamp, mens Serbien ligger på 4. pladsen efter et nederlag mod England på 0-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Danmark vs Serbien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Danmark mod Serbien direkte via live stream.

  • Stadion: Allianz Arena
  • Dato: 25/06/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Danmark – Serbien live stream på bet365

Danmark – Serbien Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Danmark givet 41.15% chance for at vinde kampen med et odds på 2.43, mod Serbien, som kun har 34.25% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.92.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.31 eller 30.21%.

Danmark mod Serbien – Statistikker og Analyse

Danmark spillede uafgjort i deres seneste opgør.Slovenien var deres seneste modstander.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1.Mod Slovenien, havde Danmark 62% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Danmark i alt 16 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.Imens tabte Serbien deres seneste kamp.England var deres seneste modstander.Det endelige resultat for den kamp var 0-1.Statistikker mod England viser at Serbien havde 47% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Serbien i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 5 skud imod sig.

Danmark vs Serbien Form

Efter 1 kampe i EM, har værterne fejret 0 sejre , og har scoret i én kamp . Serbien har 0 sejre , med mål scoret i 0 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Allianz Arena, har værterne Danmark ikke formået at vinde nogen point.Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Danmark vs Serbien Indbyrdes opgør

I deres seneste 2 opgør mod hinanden, har værterne været sejrsrige to gange , hvor Serbien endnu ikke har vundet . Deres seneste 2 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . 2.5 mål pr. kamp er gået til Danmark , og Serbien havde et gennemsnit på 0.5 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til Danmark.Kampen blev spillet tirsdag d. 29/03/2022, 18:00 på Parken.

Danmark – Serbien Odds på Over/Under

I Danmark’s seneste 1 EM kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.0 mål pr. kamp . På den anden side, har Serbien ikke formået at score nogen mål i deres EM kampe. I disse kampe, har Kasper Hjulmand’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , mens Dragan Stojkovic’s trup har formået at notere 0.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Danmark – Serbien Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Danmark’s seneste 1 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens der ikke var sådan nogle kampe blandt Serbien’s opgør. Serbiens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, England på 0-1 d. 16/06/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.72, kan vi se at der er 58.14% chance for at begge hold scorer i deres kamp på tirsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.02, kan vi se at der er 49.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp den tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Danmark – Serbien live stream?

Kampen Danmark mod Serbien kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Danmark og Serbien har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Danmark favoritter med odds 2.43 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Danmark i EM?

Danmark seneste kamp er endt med 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Serbien i EM?

Serbien seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.