18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

Degerfors og IFK Göteborg mødes lørdag d. 19/08/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Stora Valla.

Hvor kan man se Degerfors – IFK Göteborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger Degerfors nr. 13 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over IFK Värnamo 1-0 i sidste . IFK Göteborg formåede at få skovlen under Djurgården, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 15. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs IFK Göteborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Degerfors mod IFK Göteborg direkte via live stream.
  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 19/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

Degerfors – IFK Göteborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.80 fortæller os, at Degerfors har 35.71% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er IFK Göteborgs chance for at vinde 42.74%, med et gennemsnitligt odds på 2.34. Dette viser at IFK Göteborg ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.41, er der 29.33% chance for at kampen ender uafgjort.

Degerfors mod IFK Göteborg – Statistikker og Analyse

Degerfors vandt holdets seneste kamp. Andreas Holmberg’s hold spillede mod IFK Värnamo. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Mod IFK Värnamo, havde Degerfors en boldbesiddelse på 26%. I deres seneste kamp, havde Degerfors 5 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig. Imens vandt IFK Göteborg deres sidste kamp. Djurgården var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 2-1. Da de mødte Djurgården, havde IFK Göteborg 38% af boldbesiddelsen. I IFK Göteborg’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Jens Berthel Askou hold tillod 12 skud imod sig.

Degerfors vs IFK Göteborg Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Degerfors formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 6 kampe . IFK Göteborg har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 5 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Degerfors nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Stora Valla. Imens har IFK Göteborg samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Degerfors vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

Før lørdagens kamp, hvor der har været 6 møder mellem Degerfors og IFK Göteborg , har Degerfors opnået to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , med én uafgjort i alt. Deres seneste 6 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.3 mål pr. kamp . Degerfors har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , og IFK Göteborg har snittet 2.2 pr. kamp. I den seneste kamp tog IFK Göteborg hjem med en sejr på 0-6. Kampen blev spillet torsdag d. 4/05/2023, 19:00 på Gamla Ullevi.

Degerfors – IFK Göteborg Odds på Over/Under

I Degerfors’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp . På den anden side, har IFK Göteborg’s kampe haft et gennemsnit på 2.1 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Holmberg’s hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , mens Jens Berthel Askou’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp.

Degerfors – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af kampe spillet af Degerfors og IFK Göteborg. Degerforss seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 23/07/2023. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 7/08/2023 var den seneste kamp, som IFK Göteborg endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.59, kan vi se at der er 62.89% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.20, kan vi se at der er 45.45% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – IFK Göteborg live stream?


Kampen Degerfors mod IFK Göteborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Degerfors og IFK Göteborg?


IFK Göteborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.34.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?


Degerfors seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.