18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 10 af Allsvenskan skal vi se Degerfors byde Varbergs BoIS FC velkommen på deres hjemmebane, Stora Valla, mandag d. 29/05/2023, kl. 19:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Degerfors – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Degerfors går ind til dette opgør med en 11. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod Hammarby. På den anden side, Varbergs BoIS FC tabte mod Brommapojkarna med 1-2, så de ligger lige nu på 16. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs Varbergs BoIS FC se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 29/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

Degerfors – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Degerfors en 53.48% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.87, mens Varbergs BoIS FC har en 26.67% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.75. Dette betyder at Degerfors er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.58 med en sandsynlighed på 27.93%.

Degerfors vs Varbergs BoIS FC Statistikker og Analyse

Degerfors’s seneste kamp så dem spille uafgjort.Andreas Holmberg’s hold stod overfor Hammarby i den kamp.Efter 90 minutter var resultatet 2-2.Da de mødte Hammarby, havde Degerfors 50% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Degerfors i seneste kamp 18 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andreas Holmberg’ hold 8 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod Varbergs BoIS FC banen med et nederlag.Joakim Persson’s hold var oppe mod Brommapojkarna.Det endelige resultat for den kamp var 1-2.I deres kamp mod Brommapojkarna, havde Varbergs BoIS FC 38% af bolden.I deres seneste kamp, blev 7 skud sendt afsted i angrebet, mens 15 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Degerfors vs Varbergs BoIS FC Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne 3 sejre , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , og har scoret i 5 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Degerfors vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Stora Valla.Imens har Varbergs BoIS FC samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

Degerfors vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Degerfors en historik på 3 sejre , hvor Varbergs BoIS FC har vundet 4 kampe , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.9 mål , hvor Degerfors i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og Varbergs BoIS FC har scoret 1.1 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet søndag d. 14/08/2022, 17:30 på Stora Valla.

Degerfors – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i Degerforss Allsvenskan opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Varbergs BoIS FC’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Andreas Holmberg’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.60 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Joakim Perssons hold har scoret 0.67 mål og indkasseret 2.11 pr. kamp.

Degerfors – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

Degerfors har haft 70% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Varbergs BoIS FC er det samme gældende for 56% af deres kampe.Degerforss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping på 0-2 d. 8/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp.Den seneste gang Varbergs BoIS FC ikke formåede at score i ligaen var i et 0-6 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 4/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.65 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.61% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.09 siger at der er en sandsynlighed på 47.85% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – Varbergs BoIS FC live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Degerfors og Varbergs BoIS FC?
Degerfors er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.87.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?
Degerfors har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?
Varbergs BoIS FC seneste 9 kampe er endt med 0 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Degerfors – Varbergs BoIS FC Live Stream