18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – Djurgården Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Elfsborg møder Djurgården i runde 11 af Allsvenskan søndag d. 4/06/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Boraas Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Elfsborg – Djurgården Live Stream?

Efter en 3-0 sejr over Malmö FF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Allsvenskan tabellen, mens Djurgården rangerer som nr. 4 efter en sejr mod AIK på 1-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs Djurgården se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 4/06/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Elfsborg – Djurgården live stream på ViaPlay

Elfsborg – Djurgården Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.97 fortæller os, at Elfsborg har 50.76% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Djurgårdens chance for at vinde 29.15%, med et gennemsnitligt odds på 3.43. Dette viser at Elfsborg ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.52, er der 28.41% chance for at kampen ender uafgjort.

Elfsborg vs Djurgården Statistikker og Analyse

Elfsborg’s seneste kamp så dem tage en sejr.Jimmy Thelin’s hold spillede mod Malmö FF.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0.Mod Malmö FF, havde Elfsborg en boldbesiddelse på 27%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Elfsborg de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.I deres seneste kamp kom Djurgården fra banen med en sejr.AIK var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.I deres kamp mod AIK havde Djurgården følgende boldbesiddelse : 59%.Ser man på skud på mål, havde Djurgården de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 2 skud tilladt mod eget mål.

Elfsborg vs Djurgården Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har Elfsborg vundet i 8 , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 8 af dem.I deres seneste fem spillede kampe på Boraas Arena, har værterne Elfsborg nu vundet i alt 12 point.Imens har Djurgården samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

Elfsborg vs Djurgården Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Elfsborg og Djurgården, har Elfsborg opnået to sejre , mens Djurgården har en historik der tæller 5 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.3 mål pr. kamp . 1.0 mål pr. kamp er gået til Elfsborg , og Djurgården har snittet 1.3 pr. kamp.I den seneste kamp tog Djurgården hjem med en sejr på 1-2.Kampen blev spillet mandag d. 29/08/2022, 19:10 på Tele2 Arena.

Elfsborg – Djurgården Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Elfsborg har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit, hvorimod Djurgården har et gennemsnit på 2.6 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Jimmy Thelin’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , mens Kim Bergstrand’s trup har formået at notere 1.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Elfsborg – Djurgården Odds på Begge Hold Scorer

Både Elfsborg og Djurgården har haft 40% af deres 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 10/04/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål.Den seneste gang Djurgården ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.61 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 62.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.17 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.08%.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – Djurgården live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og Djurgården har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 1.97 for at vinde.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?
Elfsborg har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Djurgården’s form i Allsvenskan op til kampen?
Djurgården har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Elfsborg – Djurgården Live Stream