Elfsborg – Malmö FF Live Stream

I runde 10 af Allsvenskan skal vi se Elfsborg byde Malmö FF velkommen på deres hjemmebane, Boraas Arena, søndag d. 28/05/2023, kl. 17:30.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Elfsborg – Malmö FF Live Stream?

Efter en sejr over IFK Norrköping på 2-1, ligger Elfsborg lige nu på en 2. plads i Allsvenskan tabellen, hvorimod Malmö FF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Häcken med 2-2 og nu er placeret som nr. 1.Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs Malmö FF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Elfsborg – Malmö FF live stream på ViaPlay

Elfsborg – Malmö FF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Elfsborg givet 35.09% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.85.
Malmö FF har derimod 44.05% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.27.
Disse odds gør Malmö FF til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.90% med et odds på 3.46.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Boraas Arena

Allsvenskan

28. maj 2023

17:30

Elfsborg
Malmö FF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. maj 2023 12:07.

Elfsborg vs Malmö FF Statistikker og Analyse

Elfsborg vandt holdets seneste kamp.IFK Norrköping var modstanderne for Jimmy Thelin’s hold.Kampen endte med et resultat på 2-1.I deres kamp mod IFK Norrköping, havde Elfsborg den følgende boldbesiddelse: 49%.I forhold til skud på mål, havde Elfsborg i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig.I deres seneste kamp fik Malmö FF et uafgjort resultat.Henrik Rydström’s hold spillede mod Häcken.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2.I deres kamp mod Häcken havde Malmö FF følgende boldbesiddelse : 63%.Hvis vi ser på skud på mål, havde Malmö FF i alt 12 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Elfsborg vs Malmö FF Form

I deres 9 spillede kampe i denne sæson af Allsvenskan, har værterne 7 sejre , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 8 sejre , og har scoret i alle kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Elfsborg i deres seneste fem kampe på Boraas Arena vundet 9 point.I mellemtiden har Malmö FF vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Elfsborg vs Malmö FF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Elfsborg og Malmö FF, har Elfsborg opnået to sejre , hvor Malmö FF har vundet 6 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp . 0.9 mål pr. kamp er gået til Elfsborg , og Malmö FF har snittet 1.8 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Elfsborg på 3-2.Kampen blev spillet søndag d. 4/09/2022, 17:30 på Boraas Arena.

Elfsborg – Malmö FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 9 Allsvenskan kampe, som Elfsborg har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit, mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.2 mål i Malmö FF’s kampe. I disse kampe, har Jimmy Thelin’s hold et gennemsnit på 2.44 scorede mål og 0.89 indkasserede mål pr. kamp , mens Henrik Rydström’s trup har formået at notere 2.56 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.67 mål pr. kamp.

Elfsborg – Malmö FF Odds på Begge Hold Scorer

Både Elfsborg og Malmö FF har haft 44% af deres 9 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.Den sidste gang Elfsborg missede en chance for at score i en kamp var d. 10/04/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC.Med et gennemsnitligt odds på 1.54 er der en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.32, er der en sandsynlighed på 43.10% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – Malmö FF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og Malmö FF har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 2.27 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Elfsborg i Allsvenskan?
Elfsborg seneste 9 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Malmö FF’s form i Allsvenskan op til kampen?
Malmö FF har 8 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 9 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Elfsborg – Malmö FF Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening