18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – Mjällby Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Allsvenskan skal vi se Elfsborg byde Mjällby velkommen på deres hjemmebane, Boraas Arena, søndag d. 20/08/2023, kl. 17:30.

Hvor kan man se Elfsborg – Mjällby Live Stream?

Forud for kampen, ligger Elfsborg lige nu på en 1. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Hammarby med resultatet 0-1 i sidste kamp . På den anden side, Mjällby kunne notere en 1-0 sejr mod Malmö FF, og de ligger lige nu på en 6. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs Mjällby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Elfsborg mod Mjällby direkte via live stream.
  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Elfsborg – Mjällby live stream på ViaPlay

Elfsborg – Mjällby Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Elfsborg givet 72.99% chance for at vinde kampen med et odds på 1.37, mod Mjällby, som kun har 13.61% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 7.35. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.69 eller 21.32%.

Elfsborg mod Mjällby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Elfsborg et nederlag og fik ingen point. Jimmy Thelin’s hold mødte Hammarby. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. I deres kamp mod Hammarby, havde Elfsborg den følgende boldbesiddelse: 49%. I forhold til skud på mål, havde Elfsborg i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig. Imens vandt Mjällby deres seneste kamp. Anders Torstensson’s hold spillede mod Malmö FF. Det endelige resultat for den kamp var 1-0. Da de mødte Malmö FF, havde Mjällby 24% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Mjällby de følgende statistikker: 2 skud i angreb og 19 skud tilladt mod eget mål.

Elfsborg vs Mjällby Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med mål scoret i 9 kampe . Mjällby har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 7 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Elfsborg nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Boraas Arena. Imens har Mjällby samlet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Elfsborg vs Mjällby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Mjällby havde et gennemsnit på 1.3 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Elfsborg hjem med en sejr på 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 29/04/2023, 15:00 på Strandvallen.

Elfsborg – Mjällby Odds på Over/Under

Elfsborg har i gennemsnit scoret 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har Mjällby’s kampe haft et gennemsnit på 2.4 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jimmy Thelin’s hold scoret et gennemsnit på 1.90 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp , og Anders Torstenssons trup har et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Elfsborg – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af kampe spillet af Elfsborg og Mjällby. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 13/08/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål. Den seneste gang Mjällby ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 30/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.90 er der en sandsynlighed på 52.63% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.80, er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – Mjällby live stream?


Kampen Elfsborg mod Mjällby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og Mjällby har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 1.37 for at vinde.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


Elfsborg har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Mjällby’s form i Allsvenskan op til kampen?


Mjällby har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.