18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – Sirius Live Stream

Last Updated on

Elfsborg møder Sirius i runde 18 af Allsvenskan søndag d. 6/08/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Boraas Arena.

Hvor kan man se Elfsborg – Sirius Live Stream?

Forud for kampen, ligger Elfsborg lige nu på en 1. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Häcken med resultatet 1-3 i sidste kamp , mens Sirius ligger på 13. pladsen efter et nederlag mod AIK på 0-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs Sirius, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Elfsborg mod Sirius direkte via live stream.
  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 6/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Elfsborg – Sirius live stream på ViaPlay

Elfsborg – Sirius Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Elfsborg givet 78.74% chance for at vinde kampen med et odds på 1.27, mod Sirius, som kun har 11.55% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 8.66. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.64 eller 17.73%.

Elfsborg mod Sirius – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Elfsborg et nederlag og fik ingen point. Häcken var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3. Da de mødte Häcken, havde Elfsborg 59% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Elfsborg i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. Imens tabte Sirius deres seneste kamp. AIK var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Statistikker mod AIK viser at Sirius havde 43% af boldbesiddelsen. I Sirius’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Christer Mattiasson hold tillod 10 skud imod sig.

Elfsborg vs Sirius Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har værterne 7 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . På samme tid har Sirius vundet 4 gange , med scoring i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på Boraas Arena, har Elfsborg nu vundet i alt 11 point. I mellemtiden har Sirius vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Elfsborg vs Sirius Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Elfsborg opnået 5 sejre , mens Sirius har en historik der tæller to sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål . Elfsborg har snittet 2.3 mål i hver kamp , og Sirius havde et gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Elfsborg hjem med en sejr på 4-3. Kampen blev spillet mandag d. 8/05/2023, 19:00 på Studenternas IP.

Elfsborg – Sirius Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Elfsborg har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Sirius har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Jimmy Thelin’s hold scoret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp , og Christer Mattiasson’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Elfsborg – Sirius Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Elfsborg’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%. Den sidste gang Elfsborg missede en chance for at score i en kamp var d. 10/04/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC. Siriuss seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, AIK d. 31/07/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 59.17%.Et gennemsnitligt odds på 2.02 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 49.50%.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – Sirius live stream?


Kampen Elfsborg mod Sirius kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og Sirius har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 1.27 for at vinde.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


Elfsborg har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Sirius’s form i Allsvenskan op til kampen?


Sirius har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.