18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

England – Slovenien live stream

Last Updated on

,

I runde 3 af EM skal vi se England byde Slovenien velkommen på deres hjemmebane, RheinEnergieSTADION, tirsdag d. 25/06/2024, kl. 21:00.

Hvor kan man se England – Slovenien Live Stream?

Efter en sejr over Serbien på 1-0, ligger England lige nu på en 1. plads i EM tabellen. Slovenien indtager 3. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Danmark.Læs vores optakt til kampen mellem England vs Slovenien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med England mod Slovenien direkte via live stream.

  • Stadion: RheinEnergieSTADION
  • Dato: 25/06/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se England – Slovenien live stream på ViaPlay

England – Slovenien Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har England en 77.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.29, mens Slovenien har en 9.42% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 10.62. Dette betyder at England er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.34 med en sandsynlighed på 18.73%.

England mod Slovenien – Statistikker og Analyse

England vandt deres seneste opgør.Gareth Southgate’s hold stod overfor Serbien i den kamp.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0.Mod Serbien, havde England 53% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde England de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.I deres seneste kamp fik Slovenien et uafgjort resultat.Matjaz Kek’s hold var oppe mod Danmark.Det endelige resultat for den kamp var 1-1.Statistikker mod Danmark viser at Slovenien havde 38% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Slovenien de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 16 skud tilladt mod eget mål.

England vs Slovenien Form

I deres 1 spillede kampe i denne sæson af EM, har værterne fejret én sejr med mål scoret i én enkelt kamp . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , med mål scoret i én kamp.Ser man på hjemme- og udeform, har England i deres seneste fem kampe på RheinEnergieSTADION ikke vundet nogen point.Imens har Slovenien ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

England vs Slovenien Indbyrdes opgør

Før tirsdagens kamp, hvor der har været 5 møder mellem England og Slovenien, har England en historik på 4 sejre , og tirsdagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.2 mål blevet scoret i hver af disse 5 indbyrdes opgør . England har i gennemsnit scoret 1.6 mål pr. kamp , og Slovenien har snittet 0.6 pr. kamp.I den seneste kamp tog England hjem med en sejr på 1-0.Kampen blev spillet torsdag d. 5/10/2017, 20:45 på Wembley.

England – Slovenien Odds på Over/Under

England har formået at score i gennemsnit på 1.0 mål i hver af deres seneste 1 EM kampe. På den anden side, har Slovenien’s kampe haft et gennemsnit på 2.0 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Gareth Southgate’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.00 mål i hver kamp , og Matjaz Kek’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

England – Slovenien Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser at ingen af England’s seneste 1 kampe er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Slovenien er det samme gældende for alle deres kampe.Med et gennemsnitligt odds på 2.18 er der en sandsynlighed på 45.87% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.62, er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se England – Slovenien live stream?

Kampen England mod Slovenien kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem England og Slovenien har størst chance for at vinde?

I denne kamp er England favoritter med odds 1.29 for at vinde.

Hvordan er England’s form i EM op til kampen?

England har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.

Hvordan er Slovenien’s form i EM op til kampen?

Slovenien har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.