18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Premier League skal vi se Everton byde Aston Villa velkommen på deres hjemmebane, Goodison Park, søndag d. 14/01/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Everton – Aston Villa Live Stream?

Deres seneste kamp mod Wolverhampton endte i skuffelse, da Everton tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 17. pladsen i Premier League , mens Aston Villa rangerer som nr. 2 efter en sejr mod Burnley på 3-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 14/01/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Everton – Aston Villa live stream på ViaPlay

Everton – Aston Villa Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Everton givet 36.23% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.76. Aston Villa har derimod 41.32% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.42. Disse odds gør Aston Villa til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.09% med et odds på 3.56.

Everton mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Evertons seneste så dem indkassere et nederlag. Sean Dyche’s hold mødte Wolverhampton. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Mod Wolverhampton, havde Everton en boldbesiddelse på 47%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Everton de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Aston Villa deres seneste kamp. Burnley var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 3-2. Mod Burnley, havde Aston Villa en boldbesiddelse på 65%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Aston Villa i alt 19 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Everton vs Aston Villa Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Everton vundet i 5 , med mål scoret i 8 kampe . Aston Villa har fejret 6 sejre , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Everton nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Goodison Park. Imens har Aston Villa samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Everton vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Everton formået at vinde én gang , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange . Der har også været 2 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Everton har snittet 0.6 mål i hver kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Everton kampen med 2-1. Kampen blev spillet onsdag d. 27/09/2023, 19:45 på Villa Park.

Everton – Aston Villa Odds på Over/Under

I Everton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Aston Villa har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Sean Dyche’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe . Sean Dyche’s hold har i gennemsnit scoret 1.70 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

Everton – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 40% af Everton’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 70%. Evertons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton d. 30/12/2023. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. på 0-2 d. 5/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.55, kan vi se at der er 64.52% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.30, kan vi se at der er 43.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Aston Villa live stream?


Kampen Everton mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Everton og Aston Villa?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.42.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.