18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Everton møder Tottenham i runde 23 af Premier League lørdag d. 3/02/2024, kl. 13:30 på deres hjemmebane Goodison Park.

Hvor kan man se Everton – Tottenham Live Stream?

I sidste uge spillede Everton uafgjort 0-0 mod Fulham, og de ligger lige nu på 18. pladsen i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Tottenham ligger på en 5. plads efter sidste uges uafgjort mod Manchester United 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 3/02/2024
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Everton – Tottenham live stream på ViaPlay

Everton – Tottenham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Tottenham er favoritter i dette kommende opgør. Everton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.69, så der er 37.17% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Tottenhams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.47, hvilket betyder, at der er 40.49% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.55, eller 28.17%.

Everton mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Everton spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Sean Dyche’s hold spillede mod Fulham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0. Statistikker mod Fulham viser at Everton havde 30% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Everton 19 skud i angreb og 26 skud tilladt imod sig. Imens spillede Tottenham uafgjort i deres sidste kamp. Manchester United var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres kamp mod Manchester United, havde Tottenham 63% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Tottenham i alt 16 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Everton vs Tottenham Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 4 sejre , med scoring i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Everton i deres seneste fem kampe på Goodison Park vundet 7 point. Imens har Tottenham samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Everton vs Tottenham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Everton vundet én kamp , hvorimod Tottenham har opnået 4 sejre , med 5 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål . 0.8 mål pr. kamp er gået til Everton , mens Tottenham i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Tottenham. Kampen blev spillet lørdag d. 23/12/2023, 16:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Everton – Tottenham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.1 mål i Evertons Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.9 mål i Tottenham’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Sean Dyche’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp , og Ange Postecoglous trup har et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp.

Everton – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 20% af Everton’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Tottenham er det samme gældende for 90% af deres kampe. Den sidste gang Everton missede en chance for at score i en kamp var d. 30/01/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham. Med et gennemsnitligt odds på 1.53 er der 65.36% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.37, er der 42.19% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Tottenham live stream?


Kampen Everton mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Everton og Tottenham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Tottenham favoritter med odds 2.47 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.