18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Everton og Wolverhampton mødes lørdag d. 26/08/2023, i runde 3 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Goodison Park .

Hvor kan man se Everton – Wolverhampton Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Aston Villa på 0-4 i sidste runde, ligger Everton lige nu nr. 20 i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Wolverhampton indkasserede et nederlag mod Brighton på 1-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 19. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 26/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Everton – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Everton – Wolverhampton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Everton givet 43.10% chance for at vinde kampen med et odds på 2.32, mod Wolverhampton, som kun har 31.95% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.13. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.29 eller 30.40%.

Everton mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Everton tabte deres seneste kamp. Aston Villa var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-4. Mod Aston Villa, havde Everton en boldbesiddelse på 37%. Kigger man på skud på mål, havde Everton i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Sean Dyche’ hold 13 skud imod sig. Imens tabte Wolverhampton deres sidste kamp. Gary O’Neil’s hold spillede mod Brighton. Kampen endte med en stilling på 1-4. Statistikker mod Brighton viser at Wolverhampton havde 43% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 16 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Everton vs Wolverhampton Form

Efter at have spillet 2 kampe i Premier League , har Everton vundet i 0 , med scoring i 0 kampe . På samme tid har Wolverhampton vundet 0 gange , og har scoret i én kamp. I deres seneste fem spillede kampe på Goodison Park, har værterne Everton ikke formået at vinde nogen point. Imens har Wolverhampton ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Everton vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Everton opnået 3 sejre , mens Wolverhampton har formået at vinde 5 gange . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål , hvor Everton i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 20/05/2023, 16:00 på Molineux Stadium.

Everton – Wolverhampton Odds på Over/Under

Everton har ikke formået at score nogen mål i deres seneste 2 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Wolverhampton’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Sean Dyche’s hold formået at score et gennemsnit på 0.00 mål og indkasseret 2.50 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Gary O’Neils hold har scoret 0.50 mål og indkasseret 2.50 pr. kamp.

Everton – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af Everton’s sidste 2 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Wolverhampton har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den sidste gang Everton missede en chance for at score i en kamp var d. 20/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa. Den seneste gang Wolverhampton missede chancen for at score i en kamp var d. 14/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Med et gennemsnitligt odds på 1.81 er der 55.25% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.91, er der 52.36% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Wolverhampton live stream?


Kampen Everton mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Everton og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Everton favoritter med odds 2.32 for at vinde.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.