18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 4 i 1. Division byder på FC Helsingør mod AaB, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 11/08/2023 kl. 19:00 på FC Helsingørs hjemmebane: Helsingoer Stadion.

Hvor kan man se FC Helsingør – AaB Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Vendsyssel FF på 1-2 i sidste runde, ligger FC Helsingør lige nu nr. 5 i 1. Division , hvorimod AaB lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod Fredericia på 4-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 11/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – AaB live stream på ViaPlay

FC Helsingør – AaB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 4.53 fortæller os, at FC Helsingør har 22.08% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AaBs chance for at vinde 62.11%, med et gennemsnitligt odds på 1.61. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.00, er der 25.00% chance for at kampen ender uafgjort.

FC Helsingør mod AaB – Statistikker og Analyse

FC Helsingør tabte deres seneste kamp. Vendsyssel FF var modstanderne for fredag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Imens vandt AaB deres sidste kamp. I den kamp, mødte fredag gæster Fredericia. Kampen endte med en stilling på 4-0.

FC Helsingør vs AaB Form

Efter 3 kampe i 1. Division , har værterne to sejre , med mål scoret i alle kampe . AaB har fejret alle sejre , med scoring i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har FC Helsingør nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Helsingoer Stadion. Deres modstander, AaB, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Helsingør – AaB Odds på Over/Under

FC Helsingør har i gennemsnit scoret 2.7 mål i hver af deres seneste 3 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i AaB’s opgør. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.67 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod ude hold har scoret 2.67 mål og indkasseret 0.00 pr. kamp.

FC Helsingør – AaB Odds på Begge Hold Scorer

To tredjedele af FC Helsingør’s seneste 3 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede . AaB’s kampe har ikke set dette ske endnu. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller, at der er en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.26 siger at der er en sandsynlighed på 44.25% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – AaB live stream?


Kampen FC Helsingør mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Helsingør og AaB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.61 for at vinde.

Hvordan er FC Helsingør’s form i 1. Division op til kampen?


FC Helsingør har 2 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 3 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.