18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

FC Helsingør og AC Horsens mødes søndag d. 26/11/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Helsingoer Stadion.

Hvor kan man se FC Helsingør – AC Horsens Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til B 93 på 0-2 i sidste runde, ligger FC Helsingør lige nu nr. 10 i 1. Division . På den anden side, AC Horsens spillede uafgjort 1-1 mod Fredericia i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – AC Horsens live stream på ViaPlay

FC Helsingør – AC Horsens Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er FC Helsingør givet 34.48% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.90. AC Horsens har derimod 45.87% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.18. Disse odds gør AC Horsens til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.57% med et odds på 3.50.

FC Helsingør mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

FC Helsingørs seneste så dem indkassere et nederlag. søndag værter mødte B 93. Kampen endte med et resultat på 0-2. Imens spillede AC Horsens uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster Fredericia. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1.

FC Helsingør vs AC Horsens Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har FC Helsingør formået at sikre 0 sejre , med scoring i 4 kampe . På samme tid har AC Horsens vundet 4 gange , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Helsingør vundet ét point i deres seneste fem kampe på Helsingoer Stadion. I mellemtiden har AC Horsens vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Helsingør – AC Horsens Odds på Over/Under

FC Helsingør har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i AC Horsens’s opgør. I disse kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 2.10 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

FC Helsingør – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 40% af FC Helsingør’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for AC Horsens er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den sidste gang FC Helsingør missede en chance for at score i en kamp var d. 10/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93. Den seneste gang AC Horsens missede chancen for at score i en kamp var d. 29/09/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.31 siger at der er en sandsynlighed på 43.29% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – AC Horsens live stream?


Kampen FC Helsingør mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Helsingør og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AC Horsens favoritter med odds 2.18 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 7 nederlag, og 3 uafgjorte.