18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

Runde 25 i 1. Division byder på FC Helsingør mod Hillerød Fodbold, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 13/04/2024 kl. 17:30 på FC Helsingørs hjemmebane: Helsingoer Stadion.

Hvor kan man se FC Helsingør – Hillerød Fodbold Live Stream?

I sidste uge spillede FC Helsingør uafgjort 2-2 mod B 93, og de ligger lige nu på 6. pladsen i 1. Division tabellen . Hillerød Fodbold tabte deres seneste kamp mod AC Horsens med 0-1, og de ligger lige nu nr. 1 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

FC Helsingør – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hillerød Fodbold er favoritter i dette kommende opgør. FC Helsingør er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.11, så der er 24.33% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hillerød Fodbolds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.72, hvilket betyder, at der er 58.14% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.77, eller 26.53%.

FC Helsingør mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

FC Helsingør spillede uafgjort i deres seneste opgør. B 93 var modstanderne for lørdag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Imens fik Hillerød Fodbold nul point da de tabte deres seneste kamp. lørdag gæster var oppe mod AC Horsens. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1.

FC Helsingør vs Hillerød Fodbold Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har værterne 0 sejre , med mål scoret i 7 kampe . Hillerød Fodbold har 5 sejre , og har scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har FC Helsingør nu vundet 2 point i deres seneste fem spillede kampe på Helsingoer Stadion. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Helsingør – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

I FC Helsingør’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i Hillerød Fodbold’s kampe. I disse kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 2.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

FC Helsingør – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

70% af FC Helsingør’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Hillerød Fodbold har haft det i 40% af denne sæsons opgør. Den sidste gang FC Helsingør missede en chance for at score i en kamp var d. 16/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske. Hillerød Fodbolds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens på 0-1 d. 5/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.63 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 61.35%.Et gennemsnitligt odds på 2.15 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 46.51%.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen FC Helsingør mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Helsingør og Hillerød Fodbold?


Hillerød Fodbold er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.72.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 6 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?


Hillerød Fodbold seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.