18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

I runde 8 af 1. Division skal vi se FC Helsingør byde Hobro IK velkommen på deres hjemmebane, Helsingoer Stadion, søndag d. 3/09/2023, kl. 14:00.

Hvor kan man se FC Helsingør – Hobro IK Live Stream?

FC Helsingør tabte deres seneste kamp med 0-4 mod Kolding IF, og de ligger nu nr. 10i ligaen . Hobro IK tabte deres seneste kamp mod Sønderjyske med 1-2, og de ligger lige nu nr. 6 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – Hobro IK live stream på ViaPlay

FC Helsingør – Hobro IK Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er FC Helsingør givet 46.30% chance for at vinde kampen med et odds på 2.16, mod Hobro IK, som kun har 34.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.91. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.50 eller 28.57%.

FC Helsingør mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

FC Helsingør tabte deres seneste opgør. søndag værter mødte Kolding IF. Kampen endte med et resultat på 0-4. I deres seneste kamp forlod Hobro IK banen med et nederlag. søndag gæster var oppe mod Sønderjyske. Det endelige resultat for den kamp var 1-2.

FC Helsingør vs Hobro IK Form

Efter 7 kampe i 1. Division , har værterne fejret to sejre , og har scoret i 6 kampe . Hobro IK har 4 sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Helsingør vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Helsingoer Stadion. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Helsingør – Hobro IK Odds på Over/Under

FC Helsingør har formået at score i gennemsnit på 3.6 mål i hver af deres seneste 7 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Hobro IK’s opgør. I disse kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.14 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.43 mål i hver kamp , hvorimod ude hold har scoret 1.43 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

FC Helsingør – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

FC Helsingør har haft 71% af deres seneste 7 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Hobro IK har haft det i 43% af denne sæsons opgør. FC Helsingørs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Kolding IF på 0-4 d. 26/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 13/08/2023 var den seneste kamp, som Hobro IK endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.25, er der en sandsynlighed på 44.44% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – Hobro IK live stream?


Kampen FC Helsingør mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Helsingør og Hobro IK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Helsingør favoritter med odds 2.16 for at vinde.

Hvordan er FC Helsingør’s form i 1. Division op til kampen?


FC Helsingør har 2 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 7 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Hobro IK i 1. Division?


Hobro IK seneste 7 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte.