18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

FC Helsingør møder Vejle Boldklub i runde 31 af 1. Division søndag d. 28/05/2023, kl. 13:00 på deres hjemmebane Helsingoer Stadion.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se FC Helsingør – Vejle Boldklub Live Stream?

FC Helsingør tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Vendsyssel FF, og de ligger nu nr. 5i ligaen, mens Vejle Boldklub rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Næstved på 3-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs Vejle Boldklub se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

FC Helsingør – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er FC Helsingør givet 23.75% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.21.
Vejle Boldklub har derimod 58.82% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.70.
Disse odds gør Vejle Boldklub til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.53% med et odds på 3.77.

FC Helsingør vs Vejle Boldklub Statistikker og Analyse

FC Helsingør tabte holdets seneste kamp.søndag værter mødte Vendsyssel FF.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2.Imens vandt Vejle Boldklub deres seneste kamp.søndag gæster spillede mod Næstved.Efter 90 minutter, var resultatet 3-1.

FC Helsingør vs Vejle Boldklub Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division, har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med scoring i 7 kampe . På samme tid har Vejle Boldklub vundet 5 gange , med mål scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har FC Helsingør i deres seneste fem kampe på Helsingoer Stadion vundet 7 point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Helsingør – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

FC Helsingør har i gennemsnit scoret 3.3 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe, mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.1 mål i Vejle Boldklub’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe , og udeholdet har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp.

FC Helsingør – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Både FC Helsingør og Vejle Boldklub har haft 60% af deres 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.Den sidste gang FC Helsingør missede en chance for at score i en kamp var d. 20/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF.Den seneste gang Vejle Boldklub missede chancen for at score i en kamp var d. 13/04/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.66, kan vi se at der er 60.24% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.09, kan vi se at der er 47.85% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FC Helsingør - Vejle Boldklub Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – Vejle Boldklub live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Helsingør og Vejle Boldklub?
Vejle Boldklub er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?
FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » FC Helsingør – Vejle Boldklub Live Stream