18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

Runde 15 i Superligaen byder på FC København mod Brøndby IF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 12/11/2023 kl. 12:00 på FC Københavns hjemmebane: Parken.

Hvor kan man se FC København – Brøndby IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger FC København nr. 1 i Superligaen tabellen efter en sejr over Randers FC 4-2 i sidste . Brøndby IF indtager 2. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod AGF. Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: Parken
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 12:00
  • TV Kanal: Se FC København – Brøndby IF live stream på ViaPlay

FC København – Brøndby IF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er FC København givet 53.48% chance for at vinde kampen med et odds på 1.87, mod Brøndby IF, som kun har 26.32% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.80. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.59 eller 27.86%.

FC København mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

FC København’s seneste kamp så dem tage en sejr. Jacob Neestrup’s hold spillede mod Randers FC. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-2. Da de mødte Randers FC, havde FC København 43% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde FC København i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig. Imens fik Brøndby IF ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I den kamp, mødte Jesper Sørensen’s hold AGF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Mod AGF, havde Brøndby IF en boldbesiddelse på 63%. Ser man på skud på mål, havde Brøndby IF de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

FC København vs Brøndby IF Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har FC København vundet i 6 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 7 sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC København vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Parken. Gæsterne har nu vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC København vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem FC København og Brøndby IF , har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Brøndby IF har en historik der tæller to sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC København i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , og Brøndby IF har scoret 1.2 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC København med 3-2. Kampen blev spillet søndag d. 24/09/2023, 13:00 på Broendby Stadion.

FC København – Brøndby IF Odds på Over/Under

FC København har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Brøndby IF’s opgør. I disse kampe, har Jacob Neestrup’s hold formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , og Jesper Sørensens trup har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp.

FC København – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for FC København, formåede begge hold at score i 60% af kampene , og for Brøndby IF er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Den sidste gang FC København missede en chance for at score i en kamp var d. 30/09/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.19 siger at der er en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se FC København – Brøndby IF live stream?


Kampen FC København mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC København og Brøndby IF?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.87.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?


FC København har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?


Brøndby IF har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.