18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

, ,

FC København og FC Nordsjælland mødes søndag d. 26/05/2024, i runde 32 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Parken .

Hvor kan man se FC København – FC Nordsjælland Live Stream?

Efter et nederlag til AGF på 2-3 i deres seneste kamp, ligger FC København lige nu på 3. pladsen i Superligaen , mens FC Nordsjælland rangerer som nr. 4 efter at have spillet uafgjort mod FC Midtjylland 3-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Parken
  • Dato: 26/05/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se FC København – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

FC København – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er FC København givet 54.05% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.85. FC Nordsjælland har derimod 28.99% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.45. Disse odds gør FC København til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.00% med et odds på 4.00.

FC København mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

FC Københavns seneste så dem indkassere et nederlag. Jacob Neestrup’s hold stod overfor AGF i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3. Da de mødte AGF, havde FC København 54% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC København i alt 12 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens fik FC Nordsjælland ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. FC Midtjylland var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 3-3. I deres kamp mod FC Midtjylland, havde FC Nordsjælland 64% af bolden. I FC Nordsjælland’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Johannes Hoff Thorup hold tillod 19 skud imod sig.

FC København vs FC Nordsjælland Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har FC København vundet i 5 , og har scoret i alle kampe . FC Nordsjælland har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har FC København nu vundet 9 point i deres seneste fem spillede kampe på Parken. Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC København vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har FC København vundet 4 kampe , mens FC Nordsjælland har formået at vinde 3 gange , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 3.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . FC København har snittet 1.9 mål i hver kamp , mens FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC Nordsjælland med 1-2. Kampen blev spillet søndag d. 7/04/2024, 15:00 på Right To Dream Park.

FC København – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i FC Københavns Superligaen opgør . Imens er der i de kampe, som FC Nordsjælland har spillet, blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Jacob Neestrup’s hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Johannes Hoff Thorups hold har scoret 2.50 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

FC København – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af FC København’s seneste 10 Superligaen kampe , og for FC Nordsjælland er det samme gældende for 80% af deres kampe. FC Københavns seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 1/03/2024. FC Nordsjællands seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 15/05/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.49 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 67.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.43 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 41.15%.

FAQ

Hvor kan man se FC København – FC Nordsjælland live stream?


Kampen FC København mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC København og FC Nordsjælland?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?


FC København har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.