18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – OB Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 4 af Superligaen skal vi se FC København byde OB velkommen på deres hjemmebane, Parken, fredag d. 11/08/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se FC København – OB Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 4-0 sejr over Randers FC, mens OB ligger på 6. pladsen efter et nederlag mod Viborg på 1-2 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod OB direkte via live stream.

FC København – OB Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er FC København givet 68.97% chance for at vinde kampen med et odds på 1.45, mod OB, som kun har 17.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 5.76.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.60 eller 21.74%.

FC København mod OB – Statistikker og Analyse

FC København vandt deres seneste kamp.Randers FC var modstanderne for Jacob Neestrup’s hold.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 4-0.Da de mødte Randers FC, havde FC København 61% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde FC København 13 skud i angreb og 5 skud tilladt imod sig.Imens tabte OB deres sidste kamp.Andreas Alm’s hold var oppe mod Viborg.Efter 90 minutter, var resultatet 1-2.Mod Viborg, havde OB en boldbesiddelse på 58%.Ser man på skud på mål, havde OB de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 22 skud tilladt mod eget mål.

FC København vs OB Form

Efter 3 kampe i Superligaen, har værterne alle sejre , og har scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med scoring i alle kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Parken, har værterne FC København nu vundet i alt 3 point.Deres modstander, OB, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC København vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har FC København vundet 7 kampe , mens OB har en historik der tæller to sejre . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er 3.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . FC København har snittet 2.5 mål i hver kamp , og OB har snittet 0.9 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 7-0 til FC København.Kampen blev spillet søndag d. 5/03/2023, 19:30 på Parken.

FC København – OB Odds på Over/Under

FC København har i gennemsnit scoret 4.0 mål i hver af deres seneste 3 Superligaen kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i OB’s opgør. I disse kampe, har Jacob Neestrup’s trup formået at score 3.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp , og Andreas Alms trup har et gennemsnit på 1.67 scorede mål og 1.67 indkasserede mål pr. kamp.

FC København – OB Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 3 Superligaen kampe for FC København, formåede begge hold at score i to tredjedele af kampene . OB’s hold har haft det samme udfald i alleMed et gennemsnitligt odds på 1.64 er der 60.98% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der 47.62% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se FC København – OB live stream?

Kampen FC København mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC København og OB har størst chance for at vinde?

I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.45 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?

FC København seneste 3 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?

OB har 1 sejr, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.