18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Randers FC Live Stream

Last Updated on

FC København og Randers FC mødes lørdag d. 5/08/2023, i runde 3 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Parken .

Hvor kan man se FC København – Randers FC Live Stream?

Efter en sejr over Vejle Boldklub på 3-2, ligger FC København lige nu på en 3. plads i Superligaen tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Randers FC ligger på en 7. plads efter sidste uges uafgjort mod Hvidovre 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Parken
  • Dato: 5/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se FC København – Randers FC live stream på ViaPlay

FC København – Randers FC Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC København en 75.19% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.33, mens Randers FC har en 12.50% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 8.00. Dette betyder at FC København er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.96 med en sandsynlighed på 20.16%.

FC København mod Randers FC – Statistikker og Analyse

FC København’s seneste kamp så dem tage en sejr. Jacob Neestrup’s hold stod overfor Vejle Boldklub i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 3-2. Mod Vejle Boldklub, havde FC København en boldbesiddelse på 64%. I forhold til skud på mål, havde FC København i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig. Imens spillede Randers FC uafgjort i deres sidste kamp. Rasmus Bertelsen’s hold spillede mod Hvidovre. Kampen endte med en stilling på 2-2. Statistikker mod Hvidovre viser at Randers FC havde 55% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Randers FC i alt 19 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

FC København vs Randers FC Form

Efter at have spillet 2 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , med mål scoret i to kampe . Randers FC har 0 sejre , og har scoret i to kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har FC København nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Parken. Deres modstander, Randers FC, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC København vs Randers FC Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 5 gange , hvorimod Randers FC har opnået 4 sejre , med én uafgjort i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.3 mål pr. kamp , hvor FC København i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , og Randers FC havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 4/06/2023, 17:05 på Parken.

FC København – Randers FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 2 kampe, har der været et gennemsnit på 4.0 mål i FC Københavns Superligaen opgør . Imens er der i de kampe, som Randers FC har spillet, blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Jacob Neestrup’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Rasmus Bertelsen’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

FC København – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i alle af kampe både for værterne, FC København, og gæsterne, Randers FC. Det gennemsnitlige odds på 1.87 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 53.48%.Et gennemsnitligt odds på 1.82 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 54.95%.

FAQ

Hvor kan man se FC København – Randers FC live stream?


Kampen FC København mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC København og Randers FC?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.33.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 2 kampe er endt med 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.