18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Randers FC Live Stream

SE FODBOLD*

FC København møder Randers FC i runde 32 af Superligaen søndag d. 4/06/2023, kl. 17:00 på deres hjemmebane Parken.

▶︎

Live

Holde øje – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se FC København – Randers FC Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Viborg i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Superligaen tabellen, hvorimod Randers FC har indtaget 6. pladsen efter et nederlag til AGF på 1-3.Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Randers FC se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

FC København – Randers FC Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC København er favoritter i dette kommende opgør. FC København er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.33, så der er 75.19% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Randers FCs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 7.69, hvilket betyder, at der er 13.00% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.16, eller 19.38%.

FC København vs Randers FC Statistikker og Analyse

FC København vandt deres seneste kamp.Jacob Neestrup’s hold spillede mod Viborg.Kampen endte med et resultat på 2-1.Mod Viborg, havde FC København 46% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC København i alt 13 skud, mens de tillod 13 skud imod sig.Imens fik Randers FC nul point da de tabte deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Rasmus Bertelsen’s hold overfor AGF.Det endelige resultat for den kamp var 1-3.Statistikker mod AGF viser at Randers FC havde 50% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Randers FC i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig.

FC København vs Randers FC Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør, har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Parken, har værterne FC København nu vundet i alt 12 point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC København vs Randers FC Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem FC København og Randers FC, har FC København formået at vinde 5 gange , hvorimod Randers FC har opnået 5 sejre . I gennemsnit er der blevet scoret 2.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC København i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Randers FC med 0-1.Kampen blev spillet mandag d. 10/04/2023, 16:00 på Cepheus Park Randers.

FC København – Randers FC Odds på Over/Under

I FC København’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp, hvorimod Randers FC har et gennemsnit på 2.8 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Jacob Neestrup’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , mens Rasmus Bertelsen’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

FC København – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

70% af FC København’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 60% af Randers FC’s kampe.Den sidste gang FC København missede en chance for at score i en kamp var d. 30/04/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF.Randers FCs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg d. 15/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.75 er der en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.95, er der en sandsynlighed på 51.28% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Se kampen på ViaPlay

I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.33 for at vinde.

FC København seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Randers FC seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen