18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Silkeborg IF Live Stream

SE FODBOLD*

FC København og Silkeborg IF mødes lørdag d. 26/08/2023, i runde 6 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Parken .

Hvor kan man se FC København – Silkeborg IF Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 2-0 sejr over Hvidovre, mens Silkeborg IF rangerer som nr. 8 efter en sejr mod FC Nordsjælland på 2-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod Silkeborg IF direkte via live stream.

FC København – Silkeborg IF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er FC København givet 63.69% chance for at vinde kampen med et odds på 1.57, mod Silkeborg IF, som kun har 19.53% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 5.12.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.09 eller 24.45%.

FC København mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

FC København vandt deres seneste opgør.Jacob Neestrup’s hold spillede mod Hvidovre.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0.Da de mødte Hvidovre, havde FC København 45% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde FC København i alt 17 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.Imens vandt Silkeborg IF deres seneste kamp.I den kamp, mødte Kent Nielsen’s hold FC Nordsjælland.Det endelige resultat for den kamp var 2-0.Mod FC Nordsjælland, havde Silkeborg IF en boldbesiddelse på 40%.I forhold til skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

FC København vs Silkeborg IF Form

Efter 5 kampe i Superligaen, har værterne fejret sejre i alle kampene , med mål scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 4 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har FC København nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Parken.Imens har Silkeborg IF samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

FC København vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem FC København og Silkeborg IF, har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Silkeborg IF har formået at vinde én gang . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål , hvor FC København i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , og Silkeborg IF havde et gennemsnit på 0.8 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC København på 2-1.

FC København – Silkeborg IF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 5 kampe, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i FC Københavns Superligaen opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Silkeborg IF’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Jacob Neestrup’s trup scoret 2.60 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp . Jacob Neestrup’s hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

FC København – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, FC København, og gæsterne, Silkeborg IF.Silkeborg IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 30/07/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 58.48%.Et gennemsnitligt odds på 2.00 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 50.00%.

FAQ

Hvor kan man se FC København – Silkeborg IF live stream?

Kampen FC København mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC København og Silkeborg IF?

FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.57.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?

FC København har 5 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.