18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Viborg Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 7 af Superligaen skal vi se FC København byde Viborg velkommen på deres hjemmebane, Parken, søndag d. 3/09/2023, kl. 18:00.

Hvor kan man se FC København – Viborg Live Stream?

Deres seneste kamp mod Silkeborg IF endte i skuffelse, da FC København tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 2. pladsen i Superligaen, mens Viborg ligger på 8. pladsen efter et nederlag mod Randers FC på 0-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod Viborg direkte via live stream.

FC København – Viborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller os, at FC København har 63.69% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Viborgs chance for at vinde 19.46%, med et gennemsnitligt odds på 5.14. Dette viser at Viborg ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 4.11, er der 24.33% chance for at kampen ender uafgjort.

FC København mod Viborg – Statistikker og Analyse

FC Københavns seneste så dem indkassere et nederlag.Jacob Neestrup’s hold mødte Silkeborg IF.Kampen endte med et resultat på 1-3.Mod Silkeborg IF, havde FC København 50% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde FC København i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod Viborg banen med et nederlag.Jacob Friis’s hold var oppe mod Randers FC.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1.Statistikker mod Randers FC viser at Viborg havde 58% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

FC København vs Viborg Form

I deres 6 spillede kampe i denne sæson af Superligaen, har værterne 5 sejre , med mål scoret i alle kampe . Viborg har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 4 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har FC København vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Parken.I mellemtiden har Viborg vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC København vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem FC København og Viborg, har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Viborg har en historik der tæller én sejr . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er 2.5 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . FC København har i gennemsnit scoret 1.6 mål pr. kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC København på 2-1.Kampen blev spillet mandag d. 29/05/2023, 16:00 på Energi Viborg Arena.

FC København – Viborg Odds på Over/Under

FC København har i gennemsnit scoret 3.5 mål i hver af deres seneste 6 Superligaen kampe. Imens er der i de kampe, som Viborg har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Jacob Neestrup’s trup formået at score 2.33 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.17 mål pr. kamp , hvorimod Jacob Friiss hold har scoret 1.17 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp.

FC København – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Både FC København og Viborg har haft to tredjedele af deres 6 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.Den seneste gang Viborg ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC d. 25/08/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.02, er der en sandsynlighed på 49.50% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC København – Viborg live stream?

Kampen FC København mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC København og Viborg?

Viborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.57.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?

FC København seneste 6 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?

Viborg har 2 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 6 kampe.