18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AGF Live Stream

SE FODBOLD*

Runde 7 i Superligaen byder på FC Midtjylland mod AGF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 3/09/2023 kl. 20:00 på FC Midtjyllands hjemmebane: MCH Arena.

Hvor kan man se FC Midtjylland – AGF Live Stream?

Efter et nederlag til FC Nordsjælland på 0-3 i deres seneste kamp, ligger FC Midtjylland lige nu på 6. pladsen i Superligaen, hvorimod AGF lige nu ligger på en 4. plads efter deres nederlag mod Lyngby på 1-0 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod AGF direkte via live stream.

FC Midtjylland – AGF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Midtjylland er favoritter i dette kommende opgør. FC Midtjylland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.40, så der er 41.67% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AGFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.82, hvilket betyder, at der er 35.46% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.26, eller 30.67%.

FC Midtjylland mod AGF – Statistikker og Analyse

FC Midtjylland tabte deres seneste opgør.Thomas Thomasberg’s hold stod overfor FC Nordsjælland i den kamp.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3.Mod FC Nordsjælland, havde FC Midtjylland 33% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde FC Midtjylland i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Thomas Thomasberg’ hold 10 skud imod sig.Imens sikrede AGF sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.I den kamp, mødte Uwe Rösler’s hold Lyngby.Det endelige resultat for den kamp var 1-0.Statistikker mod Lyngby viser at AGF havde 63% af boldbesiddelsen.I AGF’s seneste kamp, skød de på mål 6 gange, mens Uwe Rösler hold tillod 13 skud imod sig.

FC Midtjylland vs AGF Form

I deres 6 spillede kampe i denne sæson af Superligaen, har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , og har scoret i 4 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe.I deres seneste fem kampe på MCH Arena, har FC Midtjylland nu vundet i alt 6 point.I mellemtiden har AGF vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Midtjylland vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem FC Midtjylland og AGF, har FC Midtjylland vundet 5 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange . I gennemsnit er 3.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , og AGF havde et gennemsnit på 1.5 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC Midtjylland på 3-2.

FC Midtjylland – AGF Odds på Over/Under

FC Midtjylland har i gennemsnit scoret 2.5 mål i hver af deres seneste 6 Superligaen kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.3 mål i AGF’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Thomas Thomasberg’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp . Thomas Thomasberg’s hold har i gennemsnit scoret 1.33 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

FC Midtjylland – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i en tredjedel af FC Midtjylland’s seneste 6 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens AGF har set det samme ske i halvdelen af deres kampe.Den seneste gang FC Midtjylland ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 27/08/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.73 er der 57.80% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.98, er der 50.51% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – AGF live stream?

Kampen FC Midtjylland mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Midtjylland og AGF har størst chance for at vinde?

I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 2.40 for at vinde.

Hvordan er FC Midtjylland’s form i Superligaen op til kampen?

FC Midtjylland har 3 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 6 kampe.