18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – FC København Live Stream

Last Updated on

FC Midtjylland og FC København mødes fredag d. 1/03/2024, i runde 20 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på MCH Arena .

Hvor kan man se FC Midtjylland – FC København Live Stream?

FC Midtjylland indtager lige nu 3. pladsen i Superligaen tabellen efter en 3-2 sejr over AGF i deres seneste kamp , hvorimod FC København lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod FC Nordsjælland på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: MCH Arena
  • Dato: 1/03/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Midtjylland – FC København live stream på ViaPlay

FC Midtjylland – FC København Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC Midtjylland en 34.97% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.86, mens FC København har en 43.29% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.31. Dette betyder at FC København er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.36 med en sandsynlighed på 29.76%.

FC Midtjylland mod FC København – Statistikker og Analyse

FC Midtjylland vandt holdets seneste kamp. Thomas Thomasberg’s hold stod overfor AGF i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 3-2. Mod AGF, havde FC Midtjylland en boldbesiddelse på 38%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 11 skud, mens de tillod 19 skud imod sig. I deres seneste kamp kom FC København fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Jacob Neestrup’s hold overfor FC Nordsjælland. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. I deres kamp mod FC Nordsjælland havde FC København følgende boldbesiddelse : 43%. I FC København’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Jacob Neestrup hold tillod 13 skud imod sig.

FC Midtjylland vs FC København Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har FC Midtjylland vundet i 8 , med scoring i 9 kampe . FC København har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Midtjylland vundet 13 point i deres seneste fem kampe på MCH Arena. Imens har FC København samlet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

FC Midtjylland vs FC København Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har FC Midtjylland formået at vinde 4 gange , mens FC København har en historik der tæller 3 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og FC København har snittet 0.9 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til FC København.

FC Midtjylland – FC København Odds på Over/Under

FC Midtjylland har formået at score i gennemsnit på 3.6 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som FC København har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Thomas Thomasberg’s hold et gennemsnit på 2.60 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , og Jacob Neestrups trup har et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

FC Midtjylland – FC København Odds på Begge Hold Scorer

70% af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede . FC København’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. FC Midtjyllands nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF på 0-1 d. 18/02/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang FC København ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 12/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.08, er der en sandsynlighed på 48.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – FC København live stream?


Kampen FC Midtjylland mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Midtjylland og FC København?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.31.

Hvordan er FC Midtjylland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Midtjylland har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.