18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

Runde 23 i Superligaen byder på FC Midtjylland mod FC Nordsjælland, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 1/04/2024 kl. 15:00 på FC Midtjyllands hjemmebane: MCH Arena.

Hvor kan man se FC Midtjylland – FC Nordsjælland Live Stream?

Forud for kampen, ligger FC Midtjylland nr. 1 i Superligaen tabellen efter en sejr over Vejle Boldklub 3-0 i sidste . FC Nordsjælland indtager 4. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Randers FC. Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: MCH Arena
  • Dato: 1/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se FC Midtjylland – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

FC Midtjylland – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Midtjylland er favoritter i dette kommende opgør. FC Midtjylland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.86, så der er 53.76% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Nordsjællands gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.67, hvilket betyder, at der er 27.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.72, eller 26.88%.

FC Midtjylland mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

FC Midtjylland’s seneste kamp så dem tage en sejr. Thomas Thomasberg’s hold stod overfor Vejle Boldklub i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0. Mod Vejle Boldklub, havde FC Midtjylland en boldbesiddelse på 74%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde FC Midtjylland de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp fik FC Nordsjælland et uafgjort resultat. Johannes Hoff Thorup’s hold spillede mod Randers FC. Kampen endte med en stilling på 1-1. Da de mødte Randers FC, havde FC Nordsjælland 60% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde FC Nordsjælland de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

FC Midtjylland vs FC Nordsjælland Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret 9 sejre , med scoring i 9 kampe . FC Nordsjælland har fejret 4 sejre , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Midtjylland vundet 15 point i deres seneste fem kampe på MCH Arena. Deres modstander, FC Nordsjælland, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Midtjylland vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland , har FC Midtjylland en historik på 4 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . 1.6 mål pr. kamp er gået til FC Midtjylland , og FC Nordsjælland har scoret 1.4 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC Midtjylland med 2-0. Kampen blev spillet søndag d. 12/11/2023, 16:00 på MCH Arena.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som FC Midtjylland har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit , hvorimod FC Nordsjælland har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Thomas Thomasberg’s hold scoret et gennemsnit på 2.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp . Thomas Thomasberg’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og FC Nordsjælland har haft det i 60% af denne sæsons opgør. FC Midtjyllands nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF på 0-1 d. 18/02/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang FC Nordsjælland missede chancen for at score i en kamp var d. 26/02/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 2.09, er der 47.85% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – FC Nordsjælland live stream?


Kampen FC Midtjylland mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland?


FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?


FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 9 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.