18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

, ,

FC Midtjylland og Silkeborg IF mødes søndag d. 26/05/2024, i runde 32 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på MCH Arena .

Hvor kan man se FC Midtjylland – Silkeborg IF Live Stream?

FC Midtjylland fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 3-3 mod FC Nordsjælland, og de ligger lige nu nr. 2 . Silkeborg IF tabte deres seneste kamp mod Brøndby IF med 0-2, og de ligger lige nu nr. 6 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: MCH Arena
  • Dato: 26/05/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se FC Midtjylland – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC Midtjylland en 75.19% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.33, mens Silkeborg IF har en 13.18% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 7.59. Dette betyder at FC Midtjylland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.21 med en sandsynlighed på 19.19%.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

FC Midtjylland spillede uafgjort i deres seneste opgør. Thomas Thomasberg’s hold spillede mod FC Nordsjælland. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-3. I deres kamp mod FC Nordsjælland, havde FC Midtjylland den følgende boldbesiddelse: 36%. I deres seneste kamp, havde FC Midtjylland 19 skud i angreb og 15 skud tilladt imod sig. Imens tabte Silkeborg IF deres seneste kamp. Kent Nielsen’s hold spillede mod Brøndby IF. Det endelige resultat for den kamp var 0-2. Mod Brøndby IF, havde Silkeborg IF en boldbesiddelse på 60%. Ser man på skud på mål, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 4 skud tilladt mod eget mål.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har værterne 5 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Silkeborg IF har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har FC Midtjylland nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på MCH Arena. I mellemtiden har Silkeborg IF vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har FC Midtjylland opnået 6 sejre , hvor Silkeborg IF har vundet to kampe . Der har også været 2 uafgjorte. Disse to hold har scoret 4.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 2.4 mål pr. kamp , mens Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Silkeborg IF hjem med en sejr på 0-3. Kampen blev spillet mandag d. 29/04/2024, 18:00 på JYSK Park.

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på Over/Under

FC Midtjylland har formået at score i gennemsnit på 3.6 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har Silkeborg IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse opgør, har Thomas Thomasberg’s hold et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , mens Kent Nielsen’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for FC Midtjylland, formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens Silkeborg IF har set det samme ske i 40% af deres kampe. Den seneste gang FC Midtjylland ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF d. 29/04/2024. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 20/05/2024 var den seneste kamp, som Silkeborg IF endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 58.82%.Et gennemsnitligt odds på 2.02 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 49.50%.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – Silkeborg IF live stream?


Kampen FC Midtjylland mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 1.33 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?


FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.