18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Silkeborg IF Live Stream

SE FODBOLD*

FC Midtjylland møder Silkeborg IF i runde 2 af Superligaen søndag d. 30/07/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane MCH Arena.

Hvor kan man se FC Midtjylland – Silkeborg IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger FC Midtjylland nr. 5 i Superligaen tabellen efter en sejr over Hvidovre 1-0 i sidste. Silkeborg IF tabte deres seneste kamp mod Brøndby IF med 1-2, og de ligger lige nu nr. 9 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod Silkeborg IF direkte via live stream.

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller os, at FC Midtjylland har 58.14% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Silkeborg IFs chance for at vinde 23.42%, med et gennemsnitligt odds på 4.27. Dette viser at FC Midtjylland ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.79, er der 26.39% chance for at kampen ender uafgjort.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

FC Midtjylland’s seneste kamp så dem tage en sejr.Thomas Thomasberg’s hold mødte Hvidovre.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0.Mod Hvidovre, havde FC Midtjylland 54% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 19 skud, mens de tillod 4 skud imod sig.Imens tabte Silkeborg IF deres seneste kamp.Brøndby IF var deres seneste modstander.Kampen endte med en stilling på 1-2.Da de mødte Brøndby IF, havde Silkeborg IF 49% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 23 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF Form

Efter at have spillet 1 kampe i Superligaen, har værterne én sejr med mål scoret i én enkelt kamp . Silkeborg IF har 0 sejre , efter at have scoret i én af disse kampe.I deres seneste fem kampe på MCH Arena, har FC Midtjylland nu vundet i alt 3 point.Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har FC Midtjylland opnået 7 sejre , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.9 mål pr. kamp , hvor FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 2.5 mål pr. kamp , og Silkeborg IF har scoret 1.4 pr. kamp.Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 3-3.Kampen blev spillet mandag d. 29/05/2023, 14:00 på JYSK Park.

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på Over/Under

FC Midtjylland har formået at score i gennemsnit på 1.0 mål i hver af deres seneste 1 Superligaen kampe. Imens er der i de kampe, som Silkeborg IF har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit.

FC Midtjylland – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af FC Midtjylland’s sidste 1 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Silkeborg IF har set det samme ske i alle deres kampe.Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 61.73%.Et gennemsnitligt odds på 2.14 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.73%.

FAQ

Kampen FC Midtjylland mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 1.72 for at vinde.

FC Midtjylland seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Silkeborg IF seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.