18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

FC Midtjylland og Vejle Boldklub mødes søndag d. 17/03/2024, i runde 22 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 17:00 på MCH Arena .

Hvor kan man se FC Midtjylland – Vejle Boldklub Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over Randers FC i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Superligaen tabellen . På den anden side, Vejle Boldklub tabte mod OB med 0-1, så de ligger lige nu på 11. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Midtjylland vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Midtjylland mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: MCH Arena
  • Dato: 17/03/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se FC Midtjylland – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC Midtjylland en 68.97% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.45, mens Vejle Boldklub har en 15.77% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 6.34. Dette betyder at FC Midtjylland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.31 med en sandsynlighed på 23.20%.

FC Midtjylland mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik FC Midtjylland sejren og vandt tre point. Randers FC var modstanderne for Thomas Thomasberg’s hold. Kampen endte med et resultat på 1-0. Mod Randers FC, havde FC Midtjylland 49% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig. Imens tabte Vejle Boldklub deres sidste kamp. Ivan Prelec’s hold var oppe mod OB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. I deres kamp mod OB, havde Vejle Boldklub 49% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Vejle Boldklub de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål.

FC Midtjylland vs Vejle Boldklub Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne 9 sejre , og har scoret i 9 kampe . Vejle Boldklub har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Midtjylland i deres seneste fem kampe på MCH Arena vundet 13 point. Deres modstander, Vejle Boldklub, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Midtjylland vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub , har FC Midtjylland en historik på 8 sejre , mens Vejle Boldklub endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.5 mål pr. kamp , hvor FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 2.8 mål pr. kamp , mens Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC Midtjylland med 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 13/08/2023, 13:00 på Vejle Stadion.

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

FC Midtjylland har i gennemsnit scoret 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har Vejle Boldklub’s kampe haft et gennemsnit på 1.4 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Thomas Thomasberg’s hold formået at score et gennemsnit på 2.50 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Ivan Prelec’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.70 mål pr. kamp.

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 40% af Vejle Boldklub’s kampe. FC Midtjyllands seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 18/02/2024. Vejle Boldklubs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB på 0-1 d. 10/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.89 er der 52.91% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.81, er der 55.25% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – Vejle Boldklub live stream?


Kampen FC Midtjylland mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub?


FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.45.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?


FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 9 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.