18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – AGF Live Stream

Last Updated on

FC Nordsjælland møder AGF i runde 16 af Superligaen søndag d. 26/11/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane Right To Dream Park.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – AGF Live Stream?

FC Nordsjælland tabte deres seneste kamp med 0-2 mod FC Midtjylland, og de ligger nu nr. 5i ligaen . AGF formåede at få skovlen under Viborg, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 6. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – AGF live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – AGF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.78, så der er 56.18% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AGFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.19, hvilket betyder, at der er 23.87% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.60, eller 27.78%.

FC Nordsjælland mod AGF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede FC Nordsjælland et nederlag og fik ingen point. Johannes Hoff Thorup’s hold stod overfor FC Midtjylland i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Mod FC Midtjylland, havde FC Nordsjælland en boldbesiddelse på 57%. I forhold til skud på mål, havde FC Nordsjælland i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig. Imens vandt AGF deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Uwe Rösler’s hold overfor Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Statistikker mod Viborg viser at AGF havde 49% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 3 blev tilladt imod i den seneste kamp.

FC Nordsjælland vs AGF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , efter at have scoret i 6 af disse kampe . AGF har 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Nordsjælland vundet 8 point i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Nordsjælland vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem FC Nordsjælland og AGF , har FC Nordsjælland en historik på 3 sejre , mens AGF har en historik der tæller to sejre , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp . FC Nordsjælland har snittet 1.6 mål i hver kamp , mens AGF i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog FC Nordsjælland hjem med en sejr på 3-1. Kampen blev spillet mandag d. 31/07/2023, 18:00 på Ceres Park.

FC Nordsjælland – AGF Odds på Over/Under

FC Nordsjælland har formået at score i gennemsnit på 1.8 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har AGF’s kampe haft et gennemsnit på 2.2 mål. Når det gælder disse opgør, har Johannes Hoff Thorup’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp . Johannes Hoff Thorup’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 30% af FC Nordsjælland’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og AGF har haft det i 60% af denne sæsons opgør. FC Nordsjællands seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 12/11/2023. Den seneste gang AGF missede chancen for at score i en kamp var d. 17/09/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF. Det gennemsnitlige odds på 1.85 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 54.05%.Et gennemsnitligt odds på 1.85 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 54.05%.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – AGF live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og AGF?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.78.

Hvordan er FC Nordsjælland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Nordsjælland har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.