18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – FC København Live Stream

Last Updated on

FC Nordsjælland møder FC København i runde 8 af Superligaen lørdag d. 16/09/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Right To Dream Park.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC København Live Stream?

FC Nordsjælland går ind til dette opgør med en 2. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Lyngby . På den anden side, FC København kunne notere en 2-0 sejr mod Viborg, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 16/09/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – FC København live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – FC København Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.24, så der er 44.64% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Københavns gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.82, hvilket betyder, at der er 35.46% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.62, eller 27.62%.

FC Nordsjælland mod FC København – Statistikker og Analyse

FC Nordsjælland’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Johannes Hoff Thorup’s hold mødte Lyngby. Kampen endte med et resultat på 1-1. Da de mødte Lyngby, havde FC Nordsjælland 71% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde FC Nordsjælland i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Johannes Hoff Thorup’ hold 5 skud imod sig. I deres seneste kamp kom FC København fra banen med en sejr. Jacob Neestrup’s hold spillede mod Viborg. Kampen endte med en stilling på 2-0. Da de mødte Viborg, havde FC København 58% af boldbesiddelsen. I FC København’s seneste kamp, skød de på mål 22 gange, mens Jacob Neestrup hold tillod 8 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs FC København Form

I deres 7 spillede kampe i denne sæson af Superligaen , har værterne 5 sejre , mens de har scoret i 6 af dem . FC København har fejret 6 sejre , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem kampe på Right To Dream Park, har FC Nordsjælland nu vundet i alt 9 point. Gæsterne har nu vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs FC København Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har FC Nordsjælland opnået to sejre , mens FC København har en historik der tæller 5 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.5 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og FC København havde et gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC Nordsjælland på 3-2. Kampen blev spillet mandag d. 8/05/2023, 19:00 på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland – FC København Odds på Over/Under

Gennem de seneste 7 Superligaen kampe, som FC Nordsjælland har spillet, er der blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit . På den anden side, har FC København’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Når det gælder disse opgør, har Johannes Hoff Thorup’s hold et gennemsnit på 2.71 scorede mål og 0.86 indkasserede mål pr. kamp , mens Jacob Neestrup’s trup har formået at notere 2.29 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 57% af kampe både for værterne, FC Nordsjælland, og gæsterne, FC København. FC Nordsjællands seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF d. 20/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.56 er der 64.10% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.26, er der 44.25% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC København live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Nordsjælland og FC København har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Nordsjælland favoritter med odds 2.24 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 7 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?


FC København har 6 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 7 kampe.