18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – FC København Live Stream

Last Updated on

, ,
Fodbold Live Stream

FC Nordsjælland og FC København mødes Monday d. 8/5/2023, i runde 28 af Denmarks Superleague, med kampstart kl. 19:05 på Right To Dream Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC Købehavn Live Stream?

Forud for kampen, ligger FC Nordsjælland lige nu på en 2. plads i Superleague tabellen efter et nederlag mod AGF med resultatet 0-1 i sidste kamp. FC Købehavn tabte deres seneste kamp mod Brondby IF med 0-1, og de ligger lige nu nr. 1 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs FC Købehavn se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 8/5/2023
  • Kick off: kl. 19:05
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – FC Købehavn live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – FC Købehavn Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.82 fortæller os, at FC Nordsjælland har 35.46% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Købehavns chance for at vinde 42.92%, med et gennemsnitligt odds på 2.33. Dette viser at FC Købehavn ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.37, er der 29.67% chance for at kampen ender uafgjort.

FC Nordsjælland vs FC Købehavn Statistikker og Analyse

FC Nordsjælland tabte holdets seneste kamp.AGF var modstanderne for Johannes Hoff Thorup’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1.Statistikker mod AGF viser at FC Nordsjælland havde 53% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde FC Nordsjælland 9 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig.Imens tabte FC Købehavn deres seneste kamp.Jacob Neestrup’s hold spillede mod Brondby IF.Det endelige resultat for den kamp var 0-1.Da de mødte Brondby IF, havde FC Købehavn 70% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

FC Nordsjælland vs FC Købehavn Form

I de seneste 10 kampe i Denmarks Superleague, har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med scoring i 8 kampe . På samme tid har FC Købehavn vundet 7 gange , mens de har scoret i 7 af dem.I deres seneste fem kampe på Right To Dream Park, har FC Nordsjælland nu vundet i alt 12 point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC Nordsjælland vs FC Købehavn Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har FC Nordsjælland vundet én kamp , mens FC Købehavn har en historik der tæller 6 sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.3 mål pr. kamp er gået til FC Nordsjælland, og FC Købehavn har scoret 2.0 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til FC Nordsjælland med 3-2.Kampen blev spillet Wednesday d. 26/4/2023, 18:04 på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland – FC Købehavn Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i FC Nordsjaellands Superleague opgør. På den anden side, har FC Købehavn’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp , og Jacob Neestrups trup har et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 0.60 indkasserede mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – FC Købehavn Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superleague kampe for FC Nordsjaelland, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens FC Købehavn har set det samme ske i 40% af deres kampe.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 30/4/2023 var den seneste kamp, som FC Nordsjælland endte uden at score et mål.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brondby IF d. 30/4/2023 var den seneste kamp, som FC Købehavn endte uden at score et mål.Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på Monday.Med et gennemsnitligt odds på 2.09, er der 47.85% chance for at ingen af holdene scorer i kampen Monday.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC Købehavn live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og FC Købehavn?
FC Købehavn er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.33.

Hvordan er FC Nordsjaelland’s form i Superleague op til kampen?
FC Nordsjælland har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.