18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Randers FC Live Stream

Last Updated on

FC Nordsjælland og Randers FC mødes søndag d. 17/03/2024, i runde 22 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 17:00 på Right To Dream Park .

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Randers FC Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Hvidovre i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 4. pladsen i Superligaen tabellen . På den anden side, Randers FC tabte mod FC Midtjylland med 0-1, så de ligger lige nu på 9. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 17/03/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Randers FC live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.48, så der er 67.57% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Randers FCs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.88, hvilket betyder, at der er 17.01% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.30, eller 23.26%.

FC Nordsjælland mod Randers FC – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik FC Nordsjælland sejren og vandt tre point. Johannes Hoff Thorup’s hold stod overfor Hvidovre i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. Mod Hvidovre, havde FC Nordsjælland en boldbesiddelse på 53%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC Nordsjælland i alt 11 skud, mens de tillod 15 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Randers FC banen med et nederlag. Rasmus Bertelsen’s hold var oppe mod FC Midtjylland. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1. Da de mødte FC Midtjylland, havde Randers FC 51% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Randers FC i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs Randers FC Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har værterne 5 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Randers FC har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Nordsjælland i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park vundet 10 point. Deres modstander, Randers FC, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har FC Nordsjælland vundet 6 kampe , mens Randers FC har en historik der tæller én sejr . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 3.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 2.3 mål pr. kamp , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC Nordsjælland på 5-0. Kampen blev spillet søndag d. 13/08/2023, 13:00 på Cepheus Park Randers.

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på Over/Under

FC Nordsjælland har formået at score i gennemsnit på 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Randers FC har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp . Johannes Hoff Thorup’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Både FC Nordsjælland og Randers FC har haft halvdelen af deres 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 26/02/2024 var den seneste kamp, som FC Nordsjælland endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 11/03/2024 var den seneste kamp, som Randers FC endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.95 siger at der er en sandsynlighed på 51.28% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Randers FC live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og Randers FC?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.48.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.