18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Randers FC Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 30 af Superligaen skal vi se FC Nordsjælland byde Randers FC velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, mandag d. 22/05/2023, kl. 19:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se FC Nordsjælland – Randers FC Live Stream?

Forud for kampen, ligger FC Nordsjælland lige nu på en 2. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod AGF 1-1 i seneste kamp , hvorimod Randers FC har indtaget 5. pladsen efter et nederlag til Viborg på 0-2. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Randers FC se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 22/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Randers FC live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller os, at FC Nordsjælland har 64.94% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Randers FCs chance for at vinde 18.87%, med et gennemsnitligt odds på 5.30. Dette viser at FC Nordsjælland ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 4.14, er der 24.15% chance for at kampen ender uafgjort.

FC Nordsjælland vs Randers FC Statistikker og Analyse

FC Nordsjælland spillede uafgjort i deres seneste opgør. Johannes Hoff Thorup’s hold mødte AGF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. I deres kamp mod AGF, havde FC Nordsjælland den følgende boldbesiddelse: 57%. I deres seneste kamp, havde FC Nordsjælland 6 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Randers FC banen med et nederlag. Viborg var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 0-2. Mod Viborg, havde Randers FC en boldbesiddelse på 50%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Randers FC i alt 11 skud, mens de tillod 23 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs Randers FC Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har værterne fejret 3 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Randers FC har 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Right To Dream Park, har værterne FC Nordsjælland nu vundet i alt 12 point. Gæsterne har nu vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 6 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , og Randers FC har snittet 1.0 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet mandag d. 17/04/2023, 19:00 på Cepheus Park Randers.

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som FC Nordsjælland har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit , hvorimod Randers FC har et gennemsnit på 2.7 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Rasmus Bertelsens hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

FC Nordsjælland – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 80% af FC Nordsjælland’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 60% af Randers FC’s kampe. FC Nordsjællands seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 30/04/2023. Randers FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg på 0-2 d. 15/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.71 er der en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.01, er der en sandsynlighed på 49.75% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Randers FC live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og Randers FC?
FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.54.

Hvordan er FC Nordsjælland’s form i Superligaen op til kampen?
FC Nordsjælland har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Randers FC’s form i Superligaen op til kampen?
Randers FC har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » FC Nordsjælland – Randers FC Live Stream