18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Viborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 32 af Superligaen skal vi se FC Nordsjælland byde Viborg velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, søndag d. 4/06/2023, kl. 17:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se FC Nordsjælland – Viborg Live Stream?

FC Nordsjælland tabte deres seneste kamp med 1-5 mod Brøndby IF, og de ligger nu nr. 2i ligaen, hvorimod Viborg har indtaget 4. pladsen efter et nederlag til FC København på 1-2.Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Viborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 4/06/2023
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Viborg live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Viborg Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.25, så der er 44.44% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Viborgs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.74, hvilket betyder, at der er 36.50% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.74, eller 26.74%.

FC Nordsjælland vs Viborg Statistikker og Analyse

FC Nordsjællands seneste så dem indkassere et nederlag.Johannes Hoff Thorup’s hold stod overfor Brøndby IF i den kamp.Efter 90 minutter var resultatet 1-5.Da de mødte Brøndby IF, havde FC Nordsjælland 66% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde FC Nordsjælland i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Johannes Hoff Thorup’ hold 13 skud imod sig.Imens tabte Viborg deres seneste kamp.Jacob Friis’s hold spillede mod FC København.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.I deres kamp mod FC København havde Viborg følgende boldbesiddelse : 54%.I Viborg’s seneste kamp, skød de på mål 13 gange, mens Jacob Friis hold tillod 13 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs Viborg Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør, har værterne 4 sejre , med scoring i 8 kampe . Viborg har 4 sejre , med mål scoret i 8 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Right To Dream Park, har værterne FC Nordsjælland nu vundet i alt 12 point.Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har FC Nordsjælland opnået 5 sejre , hvorimod Viborg har opnået to sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.7 mål pr. kamp er gået til FC Nordsjælland , og Viborg har scoret 1.0 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Viborg på 0-1.Kampen blev spillet søndag d. 23/04/2023, 14:00 på Energi Viborg Arena.

FC Nordsjælland – Viborg Odds på Over/Under

I FC Nordsjælland’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Viborg’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Jacob Friiss hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

FC Nordsjælland – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for FC Nordsjælland, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens det samme er gældende for halvdelen af Viborg’s kampe.Den seneste gang FC Nordsjælland ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 30/04/2023.Den seneste gang Viborg ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 7/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.49 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 67.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.43 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 41.15%.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Viborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og Viborg?
FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.25.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?
FC Nordsjælland seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?
Viborg seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » FC Nordsjælland – Viborg Live Stream