18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankrig – Polen live stream

Last Updated on

,

Frankrig og Polen mødes tirsdag d. 25/06/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Signal Iduna Park.

Hvor kan man se Frankrig – Polen Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 1-0 sejr over Østrig. På den anden side, Polen tabte mod Holland med 1-2, så de ligger lige nu på 3. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Frankrig vs Polen, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Frankrig mod Polen direkte via live stream.

  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Dato: 25/06/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Frankrig – Polen live stream på ViaPlay

Frankrig – Polen Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Frankrig er favoritter i dette kommende opgør. Frankrig er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.40, så der er 71.43% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Polens gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 7.56, hvilket betyder, at der er 13.23% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.73, eller 21.14%.

Frankrig mod Polen – Statistikker og Analyse

Frankrig vandt deres seneste kamp.Østrig var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.I deres kamp mod Østrig, havde Frankrig den følgende boldbesiddelse: 49%.I forhold til skud på mål, havde Frankrig i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod Polen banen med et nederlag.I den kamp, mødte Michal Probierz’s hold Holland.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Mod Holland, havde Polen en boldbesiddelse på 36%.Hvis vi ser på skud på mål, havde Polen i alt 11 skud, mens de tillod 20 skud imod sig.

Frankrig vs Polen Form

I deres 1 spillede kampe i denne sæson af EM, har værterne én sejr , med scoring i én kamp . Polen har fejret 0 sejre , mens de har scoret i én af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Frankrig nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Signal Iduna Park.Imens har Polen ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Frankrig.Kampen blev spillet søndag d. 4/12/2022, 17:00 på Al Thumama Stadium.

Frankrig – Polen Odds på Over/Under

I Frankrig’s seneste 1 EM kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 1.0 mål pr. kamp, hvorimod Polen har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Didier Deschamps’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 0.00 i hver af deres tidligere kampe , mens Michal Probierz’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

Frankrig – Polen Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af Frankrig’s sidste 1 kampe i EM er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Polen er det samme gældende for alle deres kampe.Med et gennemsnitligt odds på 1.94 er der en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.79, er der en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Frankrig – Polen live stream?

Kampen Frankrig mod Polen kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Frankrig og Polen?

Frankrig er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.40.

Hvordan er Frankrig’s form i EM op til kampen?

Frankrig har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.

Hvordan er Polen’s form i EM op til kampen?

Polen har 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.