18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 20 i 1. Division byder på Fredericia mod AaB, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 1/03/2024 kl. 18:30 på Fredericias hjemmebane: Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – AaB Live Stream?

Forud for kampen, ligger Fredericia nr. 3 i 1. Division tabellen efter en sejr over Hobro IK 2-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AaB ligger på en 2. plads efter sidste uges uafgjort mod Sønderjyske 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 1/03/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Fredericia – AaB live stream på ViaPlay

Fredericia – AaB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fredericia givet 27.10% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.69. AaB har derimod 54.64% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.83. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.55% med et odds på 3.63.

Fredericia mod AaB – Statistikker og Analyse

Fredericia vandt holdets seneste kamp. fredag værter mødte Hobro IK. Efter 90 minutter var resultatet 2-0. Imens spillede AaB uafgjort i deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor Sønderjyske. Kampen endte med en stilling på 2-2.

Fredericia vs AaB Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har Fredericia vundet i 4 , efter at have scoret i 8 af disse kampe . AaB har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Fredericia vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Monjasa Park. I mellemtiden har AaB vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – AaB Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Fredericias 1. Division opgør . Imens er der i de kampe, som AaB har spillet, blevet scoret 3.1 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 2.00 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp.

Fredericia – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Fredericia’s seneste 10 1. Division kampe , og AaB har haft det i 80% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Fredericia missede en chance for at score i en kamp var d. 1/12/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.59, kan vi se at der er 62.89% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.21, kan vi se at der er 45.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – AaB live stream?


Kampen Fredericia mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og AaB?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.83.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.